دشمنان اصلی

دشمن اصلی کیست؟ دشمنان اصلی امریکا واسرائیل هستندو برخی از دولتها وگروههاوعناصر فریب خورده بعنوان عوامل اجرائی و دشمن فرعی میباشند و همیشه درصدد یورش وتهاجم باشیوه سخت، نیمه سخت ونرم علیه جبهه اسلام ومسلمین و همچنین انقلاب اسلامی نشآت گرفته ازارزشهای اسلامی درسراسرجهان می باشند

دشمنان اصلی

دشمن اصلی کیست؟ دشمنان اصلی امریکا واسرائیل هستندو برخی از دولتها وگروههاوعناصر فریب خورده بعنوان عوامل اجرائی و دشمن فرعی میباشند و همیشه درصدد یورش وتهاجم باشیوه سخت، نیمه سخت ونرم علیه جبهه اسلام ومسلمین و همچنین انقلاب اسلامی نشآت گرفته ازارزشهای اسلامی درسراسرجهان می باشند

دشمنان اصلی

سالهاست بودکه جهان در دست دوابرقدرت شرق وغرب مورد استعمارواستثمارقرارگرفته بود وهمه ی دار وندار آنها مورد غارت وچپاول این دوابرقدرت قرارگرفته بود، باپیروزی جمهوری اسلامی ایران با مبانی اعتقادی اسلام ناب محمدی(ص) با شعارنه شرقی ،نه غربی ، جمهوری اسلامی باایدئولوژی متفات باآنها وایجاد وضعیت سیاسی با استراتژی اسلامی و بروز نوعی قدرت فراگیر ودرعین حال غیر وابسته به شرق ویا به غرب موجب نگرانی وایجادزنگ خطر برای دوابرقدرت مذکور گردید وبا فروپاشی شوروی سابق وقدرت شرق ، امریگائیها احساس کردند تنها قدرت موجود درجهان هستندوبه نوعی کدخدائی بردهکده کوچک جهانی میباشند ودنبال منافع آن بودن ولیکن بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی باوحدت وایمان مردم واطاعت از ولی فقیه وبخصوص با صدور انقلاب اسلامی ایران با ارزشهای دینی وانقلابی ملت ایران وبیداری اسلامی ازپی صدور انقلاب درسایرکشورهای مسلمان منطقه وحتی غیر مسلمان ودرعین حال مظلوم سایرمناطق ،بتدریج منافع استعماری واستثماری غرب وصهیونیست بین الملل و موجودیت دولتهای دست نشانده غربی و دولت اسرائیل غاصب به خطر افتاد واین موضوع امریکائیها رابرآن داشت که بصورت علنی وبصورت وسیع وعمیق تر از گذشته با تحریک سایر دولتهای مزدور داخلی وخارجی وگروههای غیر اسلامی وتحریک قومیتهای محلی ومتاسفانه تاحدودی بنام اسلام( اسلام امریکائی) باایجادجنگ ودرگیریهای محلی، قومی، فرقه ای و مذهبی ازگسترده شدن عمق صدور انقلاب ایران واسلام گرائی جلوگیری کنند وبا برخورداری وبهره گیری از ابزارهای بین المللی نیز در تشدید محدودیتها وتحریمها علیه انقلابیون وگرایشهای اسلامی(اسلام ناب محمدی(ص)) جلوگیری نمایند و با سیاست انگلیسی بامعرفی چهره نادرست خود ، دشمن اصلی در این حوادث و درگرفتاریهای منطقه را گروهها وجریانات وابزارهای درگیر دردوجبهه حق وباطل معرفی نمایند وخود را بعنوان خیرخواه ویادشمن غیر اصلی جابیندازند واین درصورتی است که دشمن اصلی اسلام ومسلمین وملتهای آزاده جهان امریکا واسرائیل و دولتهای همدست با آنها دراروپا ودرمنطقه هستند وسایر فعالان و درگیر در جبهه مقابل ، عناصر وایزارهای دست نشانده آنها واز دشمنان فرعی اسلام ومسلمین وملتهای آزاده جهان میباشند وملتهای مسلمان وآزاده وبا بصیرت باید اولا دشمن اصلی از فرعی را تشخیص دهد و تمام دفاع وتهاجم خود را متوجه دشمن اصلی بنمایند- غافل نمانیم

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
نویسندگان

دولت اعتدال وتوسعه،سفارت انگلیس ،رضایت وخوشحالی غربیها از روند سیاست خارجی دولت

چرا عملکرد دولتمردان در دولت اعتدال وتوسعه(اقتصادی وسیاسی)ودر سیاست گذاری داخلی وخارجی  مورد رضایت وخوشحالی غربیها وبخصوص امریکایی‌ها قرارگرفته است.

امام خامنه ای (مدظله العالی) : من می خواهم از زبان شما و با اجازه شما بگویم که ملت ایران از اینکه با دشمن چندین ساله خود یعنی دولت غاصب انگلیس هرگز رابطه نداشته باشد ، نه فقط متأسف نیست بلکه خوشحال است و استقبال هم می کند.".

جان کری وزیر امور خارجه امریکا بدون هیچ ابایی در رسانه‌های آمریکایی مطرح می‌کند که ما با این توافق به روحانی و ظریف کمک می‌کنیم تا در انتخابات آینده رای بیاورند.



بنام خدا

باتوجه به رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب و تاکید ایشان بر مبارزه با استکبارو مقابله با هر گونه نفوذ اقتصادی و فرهنگی و سیاسی آمریکا در ایران  ، این روزها در کلام برخی مقامات آمریکایی به وضوح می‌بینیم که وقتی برای نمایندگان مجلس سنا و کنگره خود در حال توجیه توافق هسته‌ای هستند یکی از مواردی که تاکید دارند همین مورد است که ما با این توافق راه نفوذ در سیاست و روند اجتماعی جمهوری اسلامی را باز کرده‌ایم.

جان کری وزیر امور خارجه امریکا بدون هیچ ابایی در رسانه‌های آمریکایی مطرح می‌کند که ما با این توافق به روحانی و ظریف کمک می‌کنیم تا در انتخابات آینده رای بیاورند.

آن‌ها حتی پا را فرا‌تر گذاشته‌اند و گفته‌اند که با ادامه دولت روحانی روند اجتماعی مطلوب آمریکا در ایران ادامه خواهد یافت؛ این سخنان حاوی نکات بسیار مهم و خطرناکی است و دولت روحانی باید از خود بپرسد که واقعا چه کرده است که نتیجه عملکرد آن‌ها مورد رضایت امریکایی‌ها قرار گرفته است.

        اما آنچه آمریکایی‌ها از آن غافل هستند وجود مبارک مقام معظم رهبری در ایران اسلامی است که مردانه در مقابله هرگونه نفوذ آن‌ها ایستاده‌اند.

 مقام معظم رهبری در دیدار با مهمانان اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی یادآوری بود برای مقامات آمریکایی که شما هیچ راه نفوذی پیدا نخواهید کرد.

       یکی از نکاتی که آمریکایی‌ها و دیگر اعضای غربی ۵+۱ بر آن تاکید دارند این است که با این توافق اسرائیل امن‌تر خواهد شد، آن‌ها به خیال خود با این توافق و در پی آن با قطعنامه‌ای که صادر کرده‌اند جلو کمک‌های تسلیحاتی ایران به حزب الله و فلسطین و سوریه را گرفته‌اند؛ اما رهبر انقلاب با این فرمایشات خود تاکید داشتند، که ما به هیچ عنوان دست از حمایت از کشور‌ها و گروه های حامی مقاومت برنداشته‌ایم و برنخواهیم داشت.

        درهمین رابطه مطلب قابل توجه دیگر اینکه فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس قبل از سفر به ایران درمصاحبه ای اعلام کرد ، سیاست خارجی دولت ایران نسبت به اسرائیل تغییر کرده است.

       سفر فیلیپ هاموند به ایران وبازگشائی بازگشایی سفارت بریتانیا در سالروز 28 مرداد ، سالروز تلخ کودتای امریکا وانگلیس عیله دولت ایران وحل مشکل انگلستان برای حضور ونفوذ در ایران  و این تعبیر که کلید تدبیر دولت این روزها تنها مشکل‌گشای دشمنان است  و مشکل‌آفرین برای جوانان که در پی بازگشایی سفارت بریتانیا در ایران ، برخورد نیروی انتظامی  با تجمع خود جوش دانشجویان را داشت  و دانشجویان ومردمی  که در مقابل سفارت  شعار "مرگ بر انگلیس" مورد بازداشت قرار گرفتند.

      ایران اسلامی این روزها اتفاقات تلخی را تجربه می کند. کشوری که خود را ام القرای استکبار ستیزی می داند، اکنون روزهایی را می گذراند که مسئولینش با سرعت هر چه بیشتر او را در آغوش غرب می برند. اشتیاق و علاقه مسئولین دولت یازدهم برای همراهی و رابطه با غرب آن چنان زیاد است که در طی این مسیر ابتداییات شعارهای خود را نیز رعایت نمی کند. این بار اما پس از دستگیری و ضرب و شتم دانشجویان در شیراز بخاطر مطالبه فکت شیت ایرانی و دستگیری طلبه فرزند شهید در اصفهان بخاطر دست نوشته «مرگ بر آمریکا»، نوبت به دستگیری و ضرب و شتم دانشجویان معترض به بازگشایی سفارت انگلیس شد.

      این رفتارها که تنها در قاموس امنیتی ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی می گنجد، نشانه های خطرناکی را با خود به همراه می آورد.

       مسیری که دولت یازدهم آن را برای هم آغوشی و مغازله با غربی ها طی میکند، این بار پس از نقض متعدد استقلال ملی در مقیاس سیاست خارجی نوبت به آزادی های فردی رسیده است وظاهرا آزادی هایی که دولت یازدهم از آن یاد میکند فقط شامل دگراندیش ها و طرفداران دولت می شود و با منتقدین باید با زبان تهدید و ضرب و شتم استفاده شود.

       کلید تدبیر دولت این روزها تنها مشکل گشای دشمنان است و مشکل آفرین برای جوانان وهمه بدانند کسانی که در عرصه سیاست خارجی در پی سازش و نفی استقلال کشورند در عرصه داخلی نیز آزادی های فردی را نفی می کنند ومسئولین امر باید اتفاقات تلخ برای عموم مردم و دانشجویان را رصد و عملکرد تسامح گونه مسئولین را نسبت به روباه پیر که نیامده پروژه آغاز فتنه ای دیگر را آغاز کرده، از یاد نخواهند برد.

        مگر می‌شود ملت انقلابی آن همه جنایت را فراموش کرده و دست پولادین مهندسین توطئه وکودتای سبز مخملی سال 88 را با محبت و روی گشاده به گرمی استقبال نمایند

        شاید این موضوع پیش زمینه توطئه بزرگ پس از انتخابات سال 1394 باشد که طراحی ومهندسی  آن توسط سفارت انگلیس وبه نمایندگی از 6 عضو اصلی 5+1 وعضو نامحسوس آن یعنی اسرائیل در وین وسازمان ملل وجریانات نا تمام توافقات هسته ای است  وبرای  مقدمات اجرائی شدن سخنان جان کری وزیر امور خارجه امریکا باید سفارت انگلستان در تهران فعال می شد. جان کری که گفته بود : که ما با این توافق به روحانی و ظریف کمک می‌کنیم تا در انتخابات آینده رای بیاورند.

       برداشتهای متفاوت ومتناقض ونظرات خوب وبد مسئولین دولتی وسیاست خارجی و حاضر وناظر بر گفتگوهای هسته ای ومتن برجام ومجموعه اتفاقات این روزها  دل هر فرد انقلابی را می لرزاند. انگار انقلابی های دیروز، امروز از همه خسته ترند و در صحنه نبرد با پرچم سفید از دشمن استقبال می کنند و در تشخیص درست از دشمن دچار اشتباه محاسباتی شده اند ودشمن را با لباس دوست می بینند

      عده ای آنقدر محو تماشای رخ برجام نافرجام شده اند که تنگه ها را به بهانه سراب ارزانی قدوم نامبارک خبیث ترین و مکارترین موجودات قرارمی دهند تا جایی که دوبار روباه پیر را از قفس تنگ ننگ آزاد کرده و لباس نجابت به تنش می کنند و این حیوان وحشی را زیر لباس اهلیت به خانه می آورند

      نگرانی این است که وقتی می خواهند از خاطرات مبارزاتشان قبل و بعد از انقلاب یا در زمان جنگ یا مواقع حساس دیگر بگویند گنجینه ای دارند سنگین تر از گنج قارون اما امروز که در زمان رزمیم حافظه شان از تجربه ها خالیست و محل رزم را با محل بزم اشتباه گرفته اند ودر مقابل چهره بزک کرده ی شیادان خوش رویی می کنند.

       مگر حضرت آقا نفرمودند ، من می خواهم از زبان شما و با اجازه شما بگویم که ملت ایران از اینکه با دشمن چندین ساله خود یعنی دولت غاصب انگلیس هرگز رابطه نداشته باشد ، نه فقط متأسف نیست بلکه خوشحال است و استقبال هم می کند.".

      مواظب حیله ونیرنگ روباه پیر وبرنامه ریزی آنها برای فتنه آینده قبل وبعد از انتخابات باشید

فیلیپ هاموند در مراسم بازگشایی سفارت انگلیس در خیابان فردوسی تهران در پاسخ به یکی از خبرنگاران خارجی که از او پرسید:"آیا شعار مرگ بر انگلیس؛ بر روی دیوار سفارت باقی می‌ماند؟!"؛ می‌گوید:"مادرم همیشه می‌گفت سنگ می‌تواند آسیب برساند؛ اما شعار و کلمه نه!"

       با خود فکر می کردم که شاید هاموند هم در فضای پساتوافق مانند خیلی های دیگر که این روزها به آلزایمر دچار شده اند؛ از این بیماری بی نصیب نمانده باشد. چه اینکه او طبیعتاً بایستی مانند دیگر دیپلمات های ارتش روباه ها؛ تاریخدان خوبی باشد. هاموند اما شاید بر اثر آلزایمر مصلحتی و خودخواسته؛ شعارهای کارگران شرکت نفت ایران و انگلیس در 1328 ، شعارهای مردان نهضت جنوب و تنگستان و فریادهای ملت ایران در سال 57  را از یاد برده است. شعارهای نمازجمعه های هر هفته شهرهای ایران، شعارهای تشییع شهدای غواص، 22 بهمن و 9 دی پیشکش!

        هر چه هست؛ واقعیت این است که او برخلاف آنچه اظهار می کند تنها از همین شعارها می ترسد. او و همپالگی هایش، کارایی شعار و رنگ را پیش از این در گرجستان، قرقیزستان، اوکراین و حتی ایران! محک زده اند. منوچهر متکی وزیرخارجه وقت جمهوری اسلامی در جریان فتنه سال 1388، بعدها در بیان نقش سفارت انگلیس در ریختن بنزین بر آتش فتنه می گوید:" در جریان فتنه 88 رفت و آمدهای بین دیپلمات‌های انگلیسی و سفارت آنها در تهران به قدری زیاد شده بود که هواپیماهای عادی پاسخگوی رفت‌وآمد آنها نبود!" آنها می آمدند تا به شعارها جهت بدهند نه به سنگ ها!

        در متن کتاب "نقش انگلیس در فتنه 88" در همین زمینه می خوانیم:"حجم مداخله‌ی مقامات ارشد بریتانیا در انتخابات دهم کشورمان بسیار سنگین بود، به‌نحوی که برای نمونه طی هفده روز اولیه (از تاریخ 23 خرداد تا 9 تیر 1388) مجموعاً سیزده بار گوردون براون نخست‌وزیر و دیوید میلیبند وزیرامورخارجه‌ی وقت آن کشور در خصوص این موضوع داخلی ایران اظهارنظر و دخالت کرده‌اند. این امر بسیار غیرمعمول است که مقامات کشورهای خارجی به‌ویژه رئیس دولت و وزیر امورخارجه‌ی یک کشور این‌چنین در مسائل داخلی کشور مستقل دیگری تقریباً به‌طور روزانه اظهارنظر نمایند."

        حالا اما به فاصله ی چند روز پس از صدور مجوز فعالیت هسته ای بی بی سی در تهران جاسوسخانه انگلیسی ها در تهران بازگشایی شده است. فیلیپ هاموند وزیر خارجه کنونی انگلیس آذرماه 93 در صحن مجلس عوام انگلیس در پاسخ به اعتراض نمایندگان به کم کاری وزارت متبوعش در زمینه بازگشایی مجدد سفارت انگلیس در تهران می گوید: "برخی مشکلات فنی وجود دارد که به سادگی قابل حل نیست. ما باید مقدار قابل‌توجهی تجهیزات! وارد ایران کنیم. بخش زیادی از تجهیزات عملیاتی سفارت ما در جریان وقایع نوامبر ۲۰۱۱ (تعطیلی سفارت) از بین رفت. اگر قرار باشد ما آن‌جا دوباره شروع به کار کنیم، نیاز داریم تجهیزات‌مان را به شیوه‌ای امن و مورد اطمینان! به آن‌جا منتقل کنیم. هنوز دو طرف بر سر شیوه‌ انتقال این تجهیزات به داخل سفارت به توافق نرسیده‌اند." حالا اما گویا دو طرف در تمامی زمینه ها به توافق رسیده اند.

       هاموند اما در این موضوعِ بخصوص، مرد خوش شانسی بود! زیرا موضوع وجود سفارت برای انگلیس در تهران آنقدر مهم بود که کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس به دلیل ضعف ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه سابق انگلیس در بازگشایی این سفارتخانه وی را بازخواست کرده و چند روز پس از این بازخواست، وی از سمت خود برکنار شده بود! کمیته مذکور در متن گزارشِ سوال از هیگ می نویسد:" نداشتن روابط مناسب دیپلماتیک با تهران موجب شده تا توانایی انگلیس برای شکل دادن تحولات کاهش یافته و نتواند اقداماتی همچون جمع آوری اطلاعات (جاسوسی) را در ایران انجام بدهد. علاوه بر این موارد به دلیل نبود روابط دیپلماتیک، انگلیس نتوانسته ارتباطات انسانی خوبی با ایرانیان که برای گسترش روابط دیپلماتیک ضروری هستند داشته باشد."

       به اعتقاد اعضای کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس، به دلیل حضور نداشتن در تهران و همچنین نبود روابط دیپلماتیک با ایران، انگلیس نتوانسته متحدان خود در خاورمیانه را در این رابطه مطمئن سازد که کاملا از دیدگاه های ایرانیان و عقاید آنها در موارد مختلف مطلع است و توانایی هدایت آنها را دارد. مطلع شده ایم که بواسطه دوره طولانی سکوت در روابط انگلیس با ایران اکنون بریتانیا کشور چندان بزرگی در ایران به حساب نمی آید.

       هاموند حالا که خیالش از بایت انتقال تجهیزات فنی به ایران، راحت شده است؛ در گفتگویی که همین حالا! با رادیو 4 بی بی سی در محل سفارت انگلیس در تهران انجام داده، می گوید:" اگر با ایرانی‌ها صحبت نکنیم، قادر نخواهیم بود در توسعه سیاست ایران تاثیرگذار باشیم!" وی ادامه می دهد:" آنچه در مورد ایران اهمیت دارد؛ رفتار ایران در قبال بازیگران منطقه چه اسرائیل و چه دیگر کشورهاست که معلوم می‌شود ایران دیگر تهدیدی برای آنها نیست!"

      بیایید وقایع را یک بار دیگر مرور کنیم. ابتدا هاموند تنها مشکل بازگشایی سفارت انگلیس در تهران را انتقال تجهیزات فنی می داند، چند ماه بعد مجوز فعالیت بی بی سی در تهران صادر می شود و چند روز بعد از آن؛ سفارت روباه پیر رسماً بازگشایی می شود. آن هم در سالی که ایران دو انتخابات مهم در پیش دارد. شاید باید بیش از آنچه هستیم، هوشیار باشیم!

       همه اینها در حالی است که اعترافات صریح یکی از ماموران سفارت انگلیس؛ از نقش مستقیم این سفارتخانه در مدیریت آشوب های تهران و دیگر شهرهای ایران در سال 88 پرده برداشته است. دستگیری چند تن از اعضای رسمی این سفارت با لباس و مچ بند سبز در خیابان های تهران، اوج این فضاحت جاسوسی-اطلاعاتی را رقم زده بود. عصبانیت و واکنش مقامهای انگلیسی پس از دستگیری کارمندان سفارت انگلیس در تهران خود بیان کننده ترس آنها ازفاش شدن مسائل پشت پرده در خصوص دخالتهای مخربشان در قضایای پس از انتخابات ایران بود.

        حسین رسام تحلیلگر ارشد سفارت انگلیس در دومین جلسه دادگاه متهمان براندازی نرم در مورد کیفیت اقدامات سفارت انگلیس در تهران می گوید: "سفارت انگلیس به دلیل سیاستهای خصمانه اش درایران وترس ازافشای ارتباط گیریاش بامنابع داخلی اقدام به ارتباط گیری از طریق کارکنان محلی می کند و به دستور مقام های سفارت من نیز اقدام به ارتباط گیری می کردم."

       وی ادامه می دهد: من حدود ۱۳۰ مرتبط داشتم که متعهد شدم تعداد آنها را به ۱۸۰ نفر برسانم و تماسهای من با آنها در اماکن عمومی، رستورانها و کافی شاپها با هزینه سفارت انگلیس بود که مطالب مورد گفت و گو در این جلسه ها نیز به اطلاع مقامهای لندن می رسید.  وی تصریح میکند: "«توماس برن» نفر دوم سفارت انگلیس درزمینه ارتباط گیری و تأمین بودجه نقش بسیار ویژه ای داشت." رسام در مورد هماهنگی سفارت با بی بی سی فارسی برای القای تقلب در انتخابات ایران می گوید: "گزارش هایی در تهران تهیه می شد که برای وزارت خارجه انگلیس ارسال می گردید که برخی از آنها تبدیل به سیاست ها می شد و توسط شبکه بی بی سی اجرا می شد. طبق دستور،سفارت ازکارمندان محلی خواسته بود در اغتشاش ها حضور یابند. پاتریک دیویس کاردار سفارت نیز در راهپیمایی خیابان انقلاب تادانشگاه صنعتی شریف حضورداشت."

      حالا و با چراغ سبز دولت  قرار بر حضور دوباره انگلیسی ها در خیابان های تهران شده است و هر کسی به حضور آنان اعتراض کند، به زندان می رود. سخنگوی نیروی انتظامی که به دستور دولت وظیفه سرکوب دانشجویان را داشت؛ در تشریح برخورد با دانشجویان انقلابی معترض به بازگشایی سفارت انگلیس در خیابان فردوسی می گوید:"چند نفر خودسر! که به هیچ صراطی مستقیم نبودند، به کلانتری ارجاع و سپس آزاد شدند." هر چه هست، انگلیس اکنون در خیابان فردوسی خیمه زده؛ می خواهد دوباره شغالها را به جان ایران بیندازد ولی هاموند هنوز هم از شعارهای روی دیوار سفارت می ترسد! که اگر نمی ترسید نیازی به ضرب وشتم معترضان توسط دولت نبود. ما این را خوب می دانیم «مستر هاموند»!

    ولذا باید با پیروی و رعایت از قانون از بروز و ظهور یک فتنه انگلیسی جدید جلوگیری شود، گفت: دولت باید بداند که در صورت هرگونه فعالیت در این زمینه زیر سوال قرار خواهد گرفت وباید دانست که  بازگشایی سفارت انگلیس بدون توجه به مفاد مصوبه مجلس شورای اسلامی امری کاملا غیرقانونی است و دولت مجوزی برای بازگشایی این سفارتخانه در ایران ندارد.

       در قانون مصوب مجلس صراحتا این نکته ذکر شده که دولت انگلیس باید بصورت رسمی سیاست‌هایش را در قبال کشورمان تغییر دهد و از ملت ایران عذرخواهی کند این در حالی است که این کشور تاکنون نه تنها به تغییر  مواضع خصمانه‌اش علیه کشورمان اقدام نکرده بلکه هیچ گونه عذرخواهی از ملت ایران نداشته است وحال که محتوای قانون و مصوبات مجلس پیرامون بازگشایی سفارت انگلیس عملی نشده است هرگونه اقدامی در خصوص بازگشایی این سفارت امری خلاف قانون است و دولت باید بداند که در صورت هرگونه فعالیت در این زمینه زیر سوال قرار خواهد گرفت و کارشکنی‌های دولت انگلیس پیرامون بحث هسته‌ای کشورمان ،چه قبل از مذاکرات و چه پس از آن هنوز هیچ‌گونه تغییر موضع عملی تغییر نکرده است و اقدامات دولت در جهت بازگشایی سفارت انگلیس در کشور نشان‌دهنده خوش‌بینی بی‌جهت آنها نسبت به انگلیسی‌هاست و قدری ساده‌انگاری است که اجازه داده شود سفارت انگلیس با وجود عملکرد قبلی‌اش در انتخابات گذشته و اقدامات مداخله‌گرانه‌اش در مسائل انتخاباتی که در نهایت موجب رقم خوردن فتنه ۸۸  شد آن هم در آستانه انتخابات مجلس بازگشایی شود و زمینه را برای استفاده از فتنه‌گران در داخل کشور نیز فراهم کند  و باید با پیروی و رعایت از قانون از بروز و ظهور یک فتنه انگلیسی جدید جلوگیری شود، 

     چنانچه انگلیسی ها در قبال عملکردشان پیرامون فتنه 88 از ملت ایران عذرخواهی کرده و  تغییر رویکرد و مواضع خصمانه‌شان نسبت به ایران را به صورت رسمی اعلام کردند می‌توان برای بازگشایی سفارت انگلیس در کشور موافقت صورت بگیرد البته در کنار این موارد باید مراقبت از رفتار دیپلماتیکی آنها نیز بطور دقیق انجام شود.


  • حسن مومنیراد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی