روش اندولسی - طرح اول جنگ نرم دشمنان اصلی علیه نظام با کمک دشمنان ومنافقین داخلی
اندولسی-اعتقادی وفرهنگی
شکستن مرز حلال وحرام
هانتیگتونی-سیاسی
جین شارپی-اقدام علیه انتخابات ها
دشمنان نظام جمهوری اسلامی ومدافعان وهواداران آنها در کشور به منظور نیل به اهداف راهبردی واستراتژیک مذکور باید شرایط فرهنگی ، اجتماعی وحتی مدنی آنرا فراهم نماید تا مورد مخالفت مردم قرار نگیرند ودر جنگ نرم جهت تحقق این اهداف ، چهار مرحله واقدام فرهنگی ونرم را به ترتیب دردستور کار خود قرار می دهند:
1-جنگ روانی: با هدف از تعادل خارج کردن فضای اجتماعی کشور
2-جنگ اطلاعاتی: در جهت تضعیف ثبات کشور
3-جنگ برضد بنیانهای فکری، اخلاقی، ارزشی و رفتاری: در راستای استحاله فرهنگی واعتقادی کشور
4- فروپاشی و براندازی نرم با یک یا چند روش ذیل:
الف . روش اندولسی بااستحاله فرهنگی
اندلس یکی از سرزمینهایی است که در طول هفت قرن ، شاهکارهای علمی، فرهنگی و هنری فراوانی پدید آورده و یکی از بزرگترین پایگاههای ترویج و تبلیغ اسلام بود واندیشمندان بزرگی را تحویل جامعه اسلامی داده بود.
این سرزمین در اثر جنگ نرم و تغییر ذهنیت مردم و ایجاد شبهه در باورها و ارزشهای آنان، به طور کامل به تسخیر غرب در آمد و همه سوابق درخشان تمدنی و فرهنگی آن به تاریخ پیوست.
همانگونه که بسیاری از تحلیلگران تاریخ اندلس اعتراف کردهاند، یکی از مهمترین عوامل انحطاط آن تمدن بزرگ، تغییر باورها و ارزشهای اسلامی در میان حاکمان و مردم آن سرزمین بود.
مسیحیان اروپا توانستند با یک برنامهریزی حساب شده و از راه تهاجم فرهنگی، جامعه اسلامی اندلس را دچار فروپاشی درونی نمایند.
مورخان عوامل متعددی را درفروپاشی و زوال تمدن اندلس ذکر میکنند که مهمترین آن نزاع و کشمکش بین امرا و حاکمان مسلمان و اختلاف و تفرقه آنان بود که عمدهترین آنرا نیز بین دو گروه عمده اعراب مصری و قحطانی ذکر کردهاند که به طور پیوسته با یکدیگر در نزاع و کشمکش بودند. این اختلافات تا جایی پیشرفت که برخی از حاکمان مسلمان برای از میان بردن رقیب خود دست به دامان حاکمان مسیحی میگشتند. اختلافات شدید بین مسلمانان قدرت آنها را کاهش داد و این فرصتی مناسب برای حاکمان مسیحی اروپا بود که یکی پس از دیگری دولتهای کوچک شده مسلمانان را از میان بردارند. و بدین ترتیب سال 897 هـ.ق حکومت بنی نصر که آخرین بازمانده حاکمان مسلمان بود را مضمحل کردند.
عامل دیگر فروپاشی، فساد و بیبند باری حکام و متعاقب آن خیلی از مردم آن زمان است که با روی آوردن به خوشگذرانی و استفاده از مشروبات الکلی و همچنین ترویج فساد توسط زنان مسیحی، آرام آرام از اعتقادات دینی که آنها را به آن شکوه و جلال رسانده بود، فاصله گرفتند و فساد را پیشه خود ساختند و همین نیز از عوامل مهم سقوط ایشان گردید.
جنگ نرم به کمک روش اندلسی تلاش میکند، با عادی سازی مفاهیم غیردینی و ترویج اباحهگری و حتی در مواردی ضددینی، زمینه لازم برای بهرهبرداریهای بلند مدت را فراهم سازد.
در واقع روش اندلسی سه شاخصه عمده دارد.
1 . اختلاف، تفرقه مذهبی ، قومی قبیله ای و جنگ داخلی در جامعه مسلمین. ( مشغول کردن مسلمین و غافل نمودن آنان از دشمن اصلی).
2 . کم شدن و از بین رفتن حساسیت نسبت به دشمنان، کاهش و رفع سوءظن نسبت به کفار، دشمن را دشمن ندیدن و احساس اطمینان از ناحیه دشمنان
3. ترویج و اشاعه اباحی گری ،کم رنگ شدن ارزشهای اسلامی ، شکسته شدن مرز حلال و حرام و عادی شدن گناه در جامعه و تعطیل شدن امر به معروف ونهی از منکر.
ادامه موضوع جنگ نرم در روشهای هانتیگتونی وجین شارپی درقسمتهای مختلف بعدی
- ۹۳/۱۰/۱۵