ماهواره (دجالواره)وفرهنگ واراذل واوباش
موادمخدر، مشروبات الکلی، فقر،فساد وفحشاء همراه باقدرت نمائی، زورگیری، بدست آوردن خواسته های نامشروع وغیرقانونی از طریق مجاری ناصحیح ، دعوا ودرگیری فردی ومحلی وسروکار پیدا کردن با 110 وکلانتری ودادگاه وامثالهم از عوارض وحاشیه های این تیپ افرادمیباشدوباید به این باور رسید که همه این پدیده ها ومواد مخدر ومشروبات وفساد،فحشاء وازخود بیگانه شدن ودوری از ارزشهای دینی واخلاق وشرافت اسلامی ودرگیریهای توام با خشونت وقتل وغارت مردم وهرگونه اعمال ورفتار شوم وزشت از برنامه های استکبار جهانی برای نابودی وشکست ملتهای مسلمان وغارت ثروت و نیروی کارآمد وفعال جمعه یعنی نیروی انسانی است واکثر برنامه ها وتهاجم آنها باتهاجم نرم واز طریق ماهواره به سمت دین ومملکت اسلامی ایران نشانه رفته است.
وجود اراذل اوباش وایجاد خلل ازسوی انان در امنیت جامعه با عدم توجه به ضوابط ومقررات وبا توسل به زور وبا هیاهو و عربده کشی و بهره جستن و بکارگیری انواع سلاح سرد وحتی سلاح گرم و با اقدامات گروهی وباندی درکوچه وخیابان و در بین مردم و باتجاورز به حریم خصوصی دیگران وایجاد رفتارهای خشن وترسناک وایجاد رعب وحشت واضطراب ونگرانی در بین مردم می تواند توسعه وگسترش پدیده شوم ونامیمون اراذل واوباش در سطح جامعه را فراهم نماید وبرای کاهش عوارض وپیامدهای نامطلوب آن باید برنامه ای جامع وکامل پیش بینی واقدام نمود وحداقل برای حفظ سلامت ورفاه وامنیت اجتماعی مردم از طرف سازمانها ونیروهای مسئول درراستای کاهش وبرطرف نمودن عوارض عمومی وبازتاب اقدامات اراذل واوباش به نحوممکن باتدوین وتصویب واجرای قانون ومقررات مدنی، قضائی وامنیتی وشجاعانه اقدام نمود ومملکت جمهوری اسلامی ایران سرشاراز ارزشها وبرکات دینی واخلاق اسلامی گردد
بنام خدا
جامعهشناسان معتقدند در عرصه نظام اجتماعی، انسانهایی که در قلمرو حاکمیت فرهنگ خشونت، زاده شدهاند در آینده خود متولی درونی کردن فرهنگ استبداد و خشونت در جامعه میشوند، زیرا خشونت به عنوان یک کنش، جزو ملکه ثانوی آنان شده است. چنین انسانهایی که در سایه فرهنگ خشونت، رشد کردهاند، دارای شخصیت خشن، خشک، مغرور و خود بین بارآمده و در نتیجه هیچگونه انعطافی در قبال پذیرش نقد اجتماعی از خود نشان نمیدهند. این انسانها خشونت را امری عادی میدانند و به مرور زمان این خشونت و درندهخویی به هنجارهای فکری، فرهنگی و الگوهای رفتاری آنان مبدل میشوند.
یکی از اساتید آسیبشناس و پژوهشگر اجتماعی دانشگاه معتقد است در این حال فقدان صبر و حوصله لازم و کاهش شدید آستانه تحمل وضعیتی را فراهم ساخته است که افراد با کوچکترین عصبانیتی از هرگونه ابزار قتاله برای حمله یا دفاع از خود استفاده میکنند. این آسیبشناس و پژوهشگر اجتماعی تصریح کرد: اگر چه بسیاری از قتلهای خیابانی در کشور بدون برنامهریزی قبلی اتفاق افتاده، اما همراه داشتن ابزارقتاله وسلاح سرد این امکان را برای ارتکاب جرم فراهم میکند تافردباکوچکترین دعوا و خشونتی، به صورت نابهنگام از سلاح سرد استفاده کند.
در این میان و در جامعه مدرن امروزی، رسانه نقش بسیار مهمی در ترویج یا کنترل خشونت به عهده دارد. در یک تحقیق وسیع، پژوهشگران کانادایی به ارزیابی رفتار کودکان هنگام بازی پرداخته و ازآموزگاران و همبازیها اطلاعاتی درباره میزان رفتار خشونتآمیز قبل و بعد از قرار گرفتن در معرض تلویزیون گردآوردند. آنها در بررسیهای خود متوجه شدند که 2 سال پس از قرار گرفتن در معرض تلویزیون، رفتار روانی و کلامیکودکان در مقایسه با دوره پیش از آشنایی با تلویزیون خشنتر شده است.
یکی دیگر از عوامل ترویج فرهنگ خشونت ، انواع بازیهای کامپیوتری خشن است که بدون هیچگونه محدودیتی ازطریق ماهواره وارد کشور میشود وهرجوان و نوجوانی میتواند به آسانی به آن دست پیدا کند؛ بازیهایی که رقیب رابا تفنگ و انواع سلاحهای پیشرفته میکشند.امروز بازیهای کامپیوتری در ترویج خشونت در سطح جهان مورد توجه است و در کشورهای استفاده کننده از ماهواره این نوع خشونتها را عملاً در جامعه خود میبیند.
بروز خشونت در خانواده یعنی درگیری کلامی و فیزیکی والدین، بازیهای رایانهای که 95 درصد آنها دارای صحنههای خشن هستند، فیلمها و سریالهای ماهوارهای که هدفمند و با برنامه پخش میشوند، حتی بعضی فیلمها و سریالهای داخلی، زمینهها و بسترهای اصلی خشونت در جامعه را رقم میزنند. از طرف دیگر، کمرنگ شدن باورهای دینی نقش مهمی در این زمینه دارد، چرا که اخلاق وارزشهای دینی به عنوان اهرم اصلی کنترل رفتار شناسایی میشود.
خشونت و وحشت، جزئی از اسطوره، ادبیات و دیگر ابعاد فرهنگی محسوب میشوند. رسانههای گروهی، وحشت و خشونت را سادهسازی و استاندارد کرده، سپس آنها را به عنوان بخشی از آداب و سنن روزمره وارد زندگی بسیاری از خانوادهها میکنند. قرار گرفتن در معرض وحشت و خشونت از خردسالی آغاز میشود و در طول زندگی ادامه مییابد. فرهنگ جدید از صحنههای خشونت و وحشت تولید شده توسط رسانهها اشباع شده است و این مساله گریزناپذیر به نظر میرسد.
رسانههایی که شبکه تلوزیونی خود را نیز تابع قانون سود و زیان بازار میدانند و تعهدی در قبال سلامت اجتماعی از خود نشان نمیدهند. تنها چیزی که در یک جامعه به ارمغان میآورد، نابودیِ سلامت وامنیت اجتماعی است.
در این خصوص جای خالی آموزش مهارتهای زندگی، کنترل هیجان و خشم و مدیریت بحران احساس میشود. این آموزشها از روشهای مختلف باید به افراد جامعه داده شود. در اینجاست که نقش مؤثر رسانهها و وسایل ارتباط جمعی در مقوله سلامت اجتماعی مشهود میشود. در واقع رسانهها به عنوان مؤثرترین ابزار آگاهی بخشی به اجتماع عمل میکنند و میتوانند سلامت اجتماعی شهروندان را تضمین کنند.
رسانهها یکی از مهمترین ابزار برای این آموزشها هستند، مطبوعات و صداوسیما میتوانند با درج تحلیلهای کارشناسی و پخش فیلمها و سریالهای آموزنده در این رابطه تاثیرگذار باشند.
درهمین رابطه مدرسه هم یکی از مهمترین مراکزی است که میتواند به اصلاح این امور بپردازد. آموزش و پرورش نقش مهمی در آموزش شیوههای درست رفتاری به دانشآموزانی دارد که در آینده میخواهند وارد جامعه شوند، بنابراین به نظر میرسدلازم است چنین آموزشهایی از سطح مدارس شروع در هر سال تحصیلی به فراخور سن دانشآموزان ادامه یابد.
خانههای فرهنگ، مکانهای ورزشی و سایر اماکن فرهنگی نیز از موارد موثر دیگری هستند که میتوان از آنها نام برد و رفتار وعملکرد ناصحیح رسانه ها وبخصوص ماهواره نقش بسزائی در تولید وترویج خشونت وبی بند وباری دارد و هدف اصلی رسانه های خارجی فارسی زبان وبخصوص ماهواره(دجالواره) بابرنامه ریزی دقیق وحساب شده دشمنان اصلی نظام وهمراهی مجریان ، تولیدکنندگان وعوامل دست اندر کار تمام شبکه های فارسی زبان در پایگاه خارج از کشور در حمایت بیگانگان بعنوان دشمنان فرعی با یک استراتژی بین المللی وضد اسلامی وضد اخلاقی همین هدف را دنبال می کنند.
ترویج مصرف مشروبات الکلی به ویژه در برخی عروسیها، پارتیها و شبنشینیها به عنوان یکی از مصادیق جنگ نرم میباشد که به صورت هدفمند توسط دشمن دنبال شده و به عنوان یک تهدید باید به آن نگریست ،غربیها و صهیونیستها به صراحت اعلام کردهاند که یکی از راههای به زانو درآوردن جوانان ایرانی، ترویج بیبند و باری و فساد، از جمله توسعه مصرف مشروبات الکلی در بین جوانان کشور است ، که همه مراحل آن درماهواره درمعرض دید بینندگان میباشدوبسیاری از پروندههای تشکیل شده در مراجع قضایی و انتظامی با موضوع نزاع و درگیری، تهدید و فساد اخلاقی، ناشی از مصرف مشروبات الکلی است و مصرف این گونه مشروبات آسیب زننده به حوزههای فرهنگ و اخلاق جامعه میباشد که در صورت استمرار به یکی از مشکلات جامعه مبدل خواهد شد.
- ۹۳/۰۹/۲۸