رئیس جمهوری روحانی ومنتقدین
من سرهنگ نیستم
بزدل سیاسی
زور شلاق وبهشت
بروید به جهنم
آنهائیکه به من رای ندادند خشونت طلب هستند
بی سواد
بی شناسنامه
اقلیت تازه به دوران رسیده
بنام خدا
1- خبرگزاری تسنیم: حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: من سرهنگ نیستم، حقوقدان هستم و هیچوقت پادگانی فکر و عمل نکردم(تبلیغات مناظره ای انتخاباتی سیمای جمهوری اسلامی سال1392)
2- رئیسجمهور از «مذاکرههراس»ها انتقاد کرد و گفت: یک عده به ظاهر شعار میدهند ولی بزدل سیاسی هستند و تا حرف مذاکره پیش میآید میگویند ما میلرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است.
3- رئیس جمهور فرمودند : کسانی که امروز در رأس وزارت امور خارجه قرار دارند جزو برترین دیپلماتهای جهانی هستند نه فقط در سطح منطقه. بروید صورت مذاکرات سالیان گذشته را بخوانید. از بس دیدم برخی هراسان زندگی میکنند و دیگران را نیز چنین میبینند؛ همچنان که گفتهاند کافر همه را به کیش خود پندارد، ناچار شدم بخشهایی از صورت مذاکرات خود با مقامات خارجی را در کتابی چاپ کنم تا آن را ببینند. (دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ )
4- چرا یک عده بیسواد که از بخشهایی خاص پول میگیرند باید حرف بزنند اما بزرگان، دانشگاهیان و اساتید ما سکوت میکنند؟ چرا وقتی یک اتفاق بینالمللی رخ میدهد، اساتید نامه خصوصی به رئیسجمهور مینویسند؟ چرا فریاد نمیزنید؟ چرا وارد میدان نمیشوید؟ ما روحیه سقراط وار میخواهیم. کسانی که در مذاکرات ژنو، مذاکره کردند نیز از دانشگاهها هستند و از اساتید دانشگاههای ما به حساب میآیند.»(دانشگاه تهران 15بهمن1392- )
5- در کشور ما صندوق رای به عنوان مبنای مشروعیت سیاسی و حقوقی است. ما نمی توانیم این حقوق اساسی را کنار بگذاریم. باید از این حقوق اساسی مان حراست کنیم. صیانت کنیم. نگهداریم. دیگر در دنیایی نیستیم که بگوییم کاری به مردم نداریم. افکار عمومی به ما ارتباطی ندارد. قضاوت عمومی به ما ارتباط ندارد. اگر من میخواهم مسئولی را تعیین کنم، نسبت به دانشگاه، به نظر دانشگاه چه کار دارم؟ وزیری را برمی گزینم با صاحبان نفوذ هم سر و سری خواهم داشت و رای اعتمادی می گیرم و او هم بر مسند قدرت می نشیند. مبنای این دولت این چنین نیست و مبنای ما از روز اول این بود که در همه امور تخصصی با صاحبان آن امر در مشورت باشیم. من بسیار خوشحالم در این رفت و آمدها و رای اعتمادها یک نظرسنجی بسیار خوبی در دانشگاه ها صورت گرفت. و آن نظرسنجی تایید کرد راه دولت یازدهم در دانشگاهها مورد تایید اساتید و دانشجویان است و دولت نسبت به دانشگاه ها، خط و راهی که داشته یکی است و از آن راه بازگشت نخواهد کرد. وزیر علوم جدید هم ادامه دهنده راه و مسیر عزیزان پیشین خود در دولت یازدهم خواهد بود. همان راهی که بنا بود نیلی منفرد طی کند و نگذاشتند؛ بنا بود دکتر توفیقی ادامه دهد و نگذاشتند؛ دکتر فرجی دانا آمد و برعهده گرفت. ادامه راه برای دکتر فرجی دانا ممکن نشد. همان راه را دکتر نجفی ادامه داد. و همان راه را قرار بود دکتر نیلی احمدی ادامه دهد، و همان راه را قرار بود دکتر دانش آشتیانی ادامه دهد، و امروز دکتر فرهادی همان راه را ادامه خواهد داد.
حالا اقلیتی البته داریم که از این وضع خیلی خوشحال نیستند آنها هم انشاءالله از منافع زودگذرشان بگذرند. سیاست خارجی ما هرچه موفق باشد به نفع این مردم و کشور است و به نفع ثبات کشور. آنها که امروز مسئولیت سیاست خارجی را بردوش دارند از رئیس دولت گرفته تا وزیر امور خارجه و همه کارشناسان، افرادی انقلابی و چهره هایی هستند که سوابقشان در انقلاب برخی از آنها مربوط به روزهای اول انقلاب است.
یک عده تازه به دوران رسیده که البته ما به آنها هم احترام می گذاریم، نمی خواهد اینقدر نسبت به آینده و ارزشهای انقلاب و ارزشهای اسلام دلنگران باشند. ما همه باید در ارزشها اجماع نظر پیدا کرده و نظر مشترک پیدا کنیم. امروز دنیا باور دارد که مذاکرات ما یک مذاکرات جدی و منطقی و روبه جلو است. قبلا هم همینطور بوده ولی باور نمیکردند. امروز دنیا قبول دارد که جمهوری اسلامی ایران مسلح به سلاح منطق و عقلانیت است. امروز همه قبول دارند که جمهوری اسلامی ایران ضدخشونت و افراطی گری است و اگر نبود چطور اعلام جمهوری اسلامی ایران برای جهان عاری از خشونت و افراطی گری در مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اتفاق آرا و مخالفت فقط دو سه کشور مثل آمریکا و اسرائیل به تصویب جهانی می رسد؟
قولی که به مردم در همه زمینه ها این دولت داده، به قولش پایبند است و هرکجا منافع و مصالح و امنیت ملی ما و حقوق ملت ما در پیش باشد و بدانیم راهی که می رویم برای احقاق حقوق ملت و منافع ملی است، نه از انتقادی می ترسیم و نه از تخریبی و نه از فریاد و سرو صدایی باک داریم.
راهی که ما گفتهایم ما همانیم و همان هستیم. منتهی برای آنکه بتوانیم به پیروزی و اهدافمان برسیم که اهداف دانشگاه و دولت یکی است، اهداف جامعه و دانشگاه یکی است، نیاز به همفکری و همراهی داریم. باید دست به دست هم بدهیم و من خواهش می کنم از دولت نقد کنید و از دولت در جایی که تشخیص می دهید راهش درست است حمایت کنید. بدون حمایت شما و بدون نقد شما ما نمیتوانیم به نقطه هدف و مقصد نهایی دست پیدا کنیم. (16آذر1393 دانشگاه علوم پزشکی تهران)
6- دکتر حسن روحانی در نمایشگاه کتاب:از همه میخواهیم درباره دولت با شناسنامه سخن بگویند ، در پی سانسور دولتی نیستیم رئیسجمهور با بیان اینکه تخریب دولت با پول بیتالمال پسندیده نیست، گفت: به دنبال سانسور دولتی نیستیم و از همه میخواهیم درباره دولت، شناسنامهدار سخن بگویند و اعلام کنند وابسته به کدام جناح هستند ،وی با بیان اینکه منتقدان دولت با نام خود و جناح خود سخن گویند، نه با نام ملت ایران، افزود: راه ملت ایران روشن است و در عصر حاضر، به دنبال آرامش، اعتدال، پیشرفت و اخلاق است. اگر گروهی میخواهند ذهن مردم را از تعالی اخلاقی بازدارند و با اتهام و تخریب، به افکار جامعه ضربه بزنند، یادشان باشد که امسال سال فرهنگ و اقتصاد است، نه سال تخریب و دروغ و نه سال مشغول کردن مردم به حوادث غیرواقعی و رویدادهای تخیلی که از ذهن کوچک برخی برمیخیزد.(سه شنبه 9اردیبهشت نمایشگاه کتاب تهران)
7- یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۲درمجلس شورای اسلامی در معرفی وزیر پیشهادی ورزش وجوانان آقای سجادی : مردم در ۲۴ خرداد به افراط و تفریط به خشونت، خودرأیی، تکرأیی، عدم مشورت، عدم تدبیر، رأی نه دادند و به اعتدال، تدبیر، عقلانیت، رأی آری دادند. ما نباید صدای مردم را در طول ۴ سال پیشِ رو از یاد ببریم و فراموش کنیم. دولت خود را موظف به نظرات مردم، خواست مردم، آرای مردم و رهنمودهای رهبری میداند. به هر حال این رأی چیزی شبیه عقود است. از یک طرف رییس جمهور قولهایی به مردم داده است و از طرفی مردم مطالبات خود را تبیین کردهاند و در واقع نوعی عهد و پیمان بین دو طرف بسته شده است.
به تعبیر علی(ع) کدام واجب بالاتر از وفادار ماندن به عهد و پیمانی که خواست مردم است، حتی کفار به تعبیر امیرالمومنین(ع) آنها هم خواستشان این است که به پیمان و وعده داده شده عمل شود، به همین دلیل دولت به پیمانش با مردم در مسیر عقلانیت و اعتدال وفادار خواهد ماند و این مسیر را ادامه خواهد داد.
نظرات مردم، تدابیر رهبری به عنوان شاخصی است که هم دولت و هم مجلس با هم آن را دنبال خواهند کرد. من در اینجا در محضر نمایندگان میخواهم این تذکر را بدهم؛ مجلس شورای اسلامی در چارچوب قانون اساسی، در پی اجرای وظایف خود است. این وظایف در قانون اساسی مشخص شده است و روشن است وظایف دولت چیست و وظایف نمایندگان کدام است.
اما در نحوه عمل به وظیفه و قانون شیوههای متفاوتی پیشِ رو وجود دارد، خوب است بهترین شیوه را در این زمینه برگزینیم و عمل کنیم، شیوهای که بدخواهان از آن سوء استفاده نکنند.
8- روزسوم خرداد رئیسجمهور در اظهاراتی قابل تامل در همایش بیمه سلامت همگانی گفت:
بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمیتوان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد!
وی با تاکید بر اینکه مردم را سر مسائل جزیی و بیخودی و بیجهت و با بهانههای واهی اذیت نکنیم و بگذاریم مردم راحت بوده و در سلامت روحی باشند، گفت:
اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمیتوان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد! پیامبر (ص) شلاق در دست نداشت، پیامبر (ص) بشیر و نذیر بود و ما نیز باید بشیر و نذیر باشیم.همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد.
9- 5/ 2/ 94 در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی:رئیس جمهور برهمین اساس خاطرنشان کرد: پلیس موظف به اجرای اسلام نیست، هیچ پلیسی نمیتواند بگوید که چون این را خداوند گفته و یا روایتی است که پیغمبر فرموده است، خود را مسئول اجرای اسلام بداند. بیخود، خود را به مخمصه نیاندازیم و مردم را گرفتار نکنیم، وظیفه پلیس اجرای قانون است؛ به هر حال برخی از احکام شرع در قانون آمده و برخی هم مجلس مطابق با شرع تصویب میکند.
10- رییسجمهور با اشاره به اینکه مردم ایران در 24 خرداد 92 به دنیا اعلام کردند که چهره ملت ما چهره صلح، عدالت و همزیستی با مردم جهان است، گفت: ما مصمم هستیم تا مشکلات را با جهان با منطق، استدلال و مذاکره به حل و فصل نهایی برسانیم. مردم ما با صدای بلند و رفتار مستحکم خود به همه جهانیان اعلام میکنند که دوران خشونت و افراطیگری به سر آمده و همه باید با منطق، استدلال و تدبیر راه آینده را که راه توسعه است طی کنیم
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت یازدهم با تیم مذاکراتی قوی در صحنه جهانی هر روز گامهایی جدیدی را برای احقاق حقوق ملت ایران بر میدارد. با این وجود اقلیت بسیار کوچکی که بلندگوهای بزرگ را از دیگران عاریه کردهاند اکثریت قاطع ملت ایران پشتیبان مسیر صلح و آشتی و مسیر تعامل سازنده با جهان هستند
11- 9/ 2/ 94 درشیراز: با بیان اینکه سعدی و حافظ درس زندگی و راه سیاست داخلی و خارجی را به ما آموختند، گفت: کسی که گفت «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است، با دوستان مروت و با دشمنان مدارا»، یعنی حافظ شیرین سخن خط سیاست داخلی و سیاست خارجی ما را ترسیم کرد
12- 8یا10 دی ماه 1393- روحانی: اقتدار ملی فقط در برد موشک نیست
رئیسجمهوری ایران در یک سخنرانی گفته است که رسیدن به اقتدار فقط در "برد موشک" و سلاحهای نظامی نیست
وی با تاکید بر اینکه همه باید برای پیشرفت کشور تلاش کنیم، خاطرنشان کرد: پیشرفت در حوزه کشاورزی، قدرت و اقتدار ملی ما را بالا میبرد البته برخی اقتدار ملی را در برد موشک میدانند و البته نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای امنیتی قدرت و اقتدار ما هستند اما اگر در کشور انواع سلاح داشته باشیم اما برای گوشت، گندم، جو و روغن و ... به دیگران نیازمند باشیم و دست ما به بیرون دراز باشد، اقتدار حاصل نمیشود.
دکتر حسن عباسی دی ماه 93 : ادیبان این جریان امروز می گوید اقتدار ملی در موشک نیست، پس تو پوشک هست؟ مگر قرار نشد به کد خدا لبخند بزنید؟ مگر قرار نشد بگویید که هولوکاستی نبوده است؟ مگر قرار نشد خیلی از مسائل دیگر را کنار بگذارید؟ پس نتیجه این ها چی شد؟
طعنه رئیس جمهور به توان موشکی کشور
به مذاق رسانه های بیگانه خوش آمد!
چند تا رییس جمهور در دنیا هستند که وسط یک رزمایش حساس و مانور نظامی برای بیان
اهمیت خودکفایی در کشاورزی، به اقتدار موشکی کشورشان طعنه بزنند؟
تازه رییس جمهورتان متخصص امنیت ملی هم هست!
9/ 10/93 حجت الاسلام روحانی: رئیس بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر گفت: امروز ایدئولوژی فتنه و فتنه گران اجرا می شود، برخی سازش کاری ها و تسلیم پذیری نشان می دهد فتنه همچنان ادامه دارد:ذلت پذیرها دنبال ادامه فتنه 88 هستند/کسانی که می گویند اقتدار ایران به موشک نیست، به کشور و اسلام خیانت می کنند
13- روزشنبه مورخ 21 شهریور 1394 در نشست مدیران اتحادیههای سراسری تعاونیهای کشور ، درست است که ملت ما مقاومت کرده است و این مقاومتشان تحسین و تواضع دارد اما ملت باید بدانند که جهان استکبار روی عزت، آزادی، تجارت و فروش منابع موردنظرش و به نوعی بر روی پاهای حرکت اقتصادی ایران زنجیرهایی را بستند و برجام به معنای شکستن همه این زنجیرهاست. آنهایی که روی کلمات این توافق پرافتخار که من بعدها راجع به آن صحبت خواهم کرد بحث میکنند بدانند نخواهم گذاشت امید این ملت را یک عده افراطی بخواهند ناامید کنند
14-
سه
شنبه شب112/ 08/ 94، خبرگزاری سازمان صدا و سیما از عملیات سازمان اطلاعات سپاه برای
بازداشت "تعدادی از اعضای شبکه نفوذی وابسته به دولت های امریکا و
انگلستان" خبر داد. |
به گزارش دولت بهار، فیلم منتشر شده از جلسه روز 4 شنبه هیات دولت به ریاست حسن روحانی، حاکی از واکنش تند او به عملیات اخیر سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. بر اساس فیلم منتشر شده از جلسه هیات دولت، حسن روحانی یک نهاد امنیتی را به پرونده سازی علیه افراد بازداشتی متهم کرده است. رئیس دولت در این باره می گوید: "بیخود نرویم چند نفر را به بهانهای بگیریم، پروندهسازی کنیم، بعد آن پرونده را در کشور بزرگ کنیم و بگوییم این خط، جریان نفوذ است." سه شنبه شب، خبرگزاری سازمان صدا و سیما از عملیات سازمان اطلاعات سپاه برای بازداشت "تعدادی از اعضای شبکه نفوذی وابسته به دولت های امریکا و انگلستان" خبر داد. این خبرگزاری نوشت: "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی هفته جاری، چند تن از اعضای شبکه نفوذی همکار با دولت های متخاصم غربی را که در فضای مجازی و مطبوعات کشور فعال بودند، بازداشت کرد." در ادامه شبکه اطلاع رسانی راه دانا، نزدیک به یک نهاد امنیتی، تعداد افراد بازداشتی را 5 نفر اعلام کرد. به گفته راه دانا آفرین چیت ساز، ستون نویس روزنامه ایران از جمله افراد بازداشتی است. این پایگاه خبری وی را فردی نزدیک به مسئولان وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی معرفی کرد. از احسان مازندرانی مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان و عیسی سحرخیز به عنوان دیگر بازداشت شدگان نام برده می شود. خبرگزاری صدا و سیما روز سه شنبه همچنین به نقل از "منابع امنیتی" از بازداشت "نزار زاکا" که یک تبعه آمریکایی - لبنانی است خبر داد. این خبرگزاری نوشت: "نزار زاکا پیوندهای عمیقی با جامعه اطلاعاتی و نظامی آمریکا دارد. برخی عکسهای منتشر شده از نزار زاکا، وی را در لباس ارتش آمریکا، در پایگاه نظامی «ریورساید» در آمریکا، نشان میدهد. برخی منابع با اشاره به ارتباطات بسیار ویژه نزار زاکا با جامعه اطلاعاتی و نظامی آمریکا، از وی بهعنوان یک «گنج پنهان» یاد میکنند." 15-سخنرانی رئیس جمهور در نمایشگاه مطوبعات روز یکشنبه مورخ 17/ 08/ 1394 تهران : روحانی با بیان اینکه بدترین جوانمرگی جوانمرگی مطبوعات و رسانه است گفت: رسانهای هنوز متولد نشده بال و پر نگشوده خود را به خوبی معرفی نکرده به دلایل واهی دچار تاخت و تاز دیگران قرار میگیرد روحانی با بیان اینکه من قبلاً هم گفتم کلمه تعطیل و کلمه توقیف باید آخرین کلمات در یک رسانه باشد گفت: ما همانطور که نیازمند به نهاد رسانه هستیم نیازمند به نظام مطبوعات هم هستیم؛ نظام مطبوعات شفاف، روشن، با قوانین و مقررات روشن، اگر قانون روشن باشد هر روز جمعی با به دست آوردن یک کلمه و یک جمله نمیخواهند با آزادی مطبوعات بازی کنند وی با بیان اینکه نیاز به قانون شفاف، مقررات شفاف، تنبیه روشن و تشویق روشن است گفت: در همه جای دنیا آخرین قانون جزا و شدیدترین آن اعدام است البته آن هم در کشورهایی که دارای مجازات اعدام هستند؛ اولین مجازات اعدام نیست اولین مجازات جریمه است و توقیف کوتاه مدت طرف در هر جرمی یا زندن کوتاه مدت است اما اولین آن اعدام نیست رئیس جمهور با بیان اینکه یک رسانه اگر تخلف نهاد رسانه ای را میگوید او تخلف کرده است گفت: این کار نهاد رسانه نه یک نهاد دیگر است؛ ما وزارت ارشاد، هیئت نظارت و قوه قضائیه داریم وی خاطر نشان کرد" برای مطبوعات آن پایگاههایی که میتوانند سخن بگویند و قضاوت کنند که آیا از خود سخن میگوید یا از بیگانه سخن میگوید و به نفع کشور حرف میزند یا به نفع بیگانه حرف میزند یک معیاری دارد و هر مامور امنیتی نمیتواند معیار برای مطبوعات یا برای نشریات باشد روحانی با تاکید براینکه ما نیازمند یک نظام قانون مقررات و یکسانسازی همه در برابر قانون هستیم گفت: افتخار قانون اساسی ما این است که میگوید همه افراد حتی رهبری معظم نظام در برابر قانون یکسانند؛ این افتخار قانون اساسی و اسلام میباشد، اسلام هم همین را میگوید که کنار میز محاکمه قاضی امام مسلمین و امیر المؤمنین با یک ذمهای برابر هستند و کنار هم مینشینند این افتخار قضاء اسلام است که همه در برابر قانون مساوی هستند وی اظهار داشت: مگر قابل تحمل است که در یک کشوری برخی از رسانهها برای همیشه از تنبیه، توقیف، تعطیل و تهدید مصون باشند و یک حاشیه امن امنیتی دائمی برای آنها مقرر شده باشد، که نه تنها هر چه میخواهند بگویند بلکه گاهی هم به عنوان پلیس مخفی عمل کنند رئیس جمهور افزود: شما از برخی از نشریات میفهمید که فردا چه کسی دستگیر میشود، کجا تعطیل میشود و آبروی چه کسی رفته میشود وی با بیان اینکه ما برای آگاهی مردم رسانه داریم گفت: عدهای ادعای انقلابیگری و انقلابی بودن دارند، چه انقلابی بودن؟ مردم ما انقلاب کردند تا اخلاق اسلامی در این کشور حاکم شود، مردم ما انقلاب کردند تا موازین اسلام در این کشور معیار باشد، مردم ما انقلاب کردند تا خون مردم، آبرو و اموال مردم محفوظ بماند روحانی تاکید کرد: انقلابی بودن یعنی دروغ نگفتن، آن چیزی که من میفهم این است انقلابی بودن یعنی به دیگران تهمت نزدن، انقلابی بودن یعنی چهره بزرگان این نظام که در انقلاب، دفاع مقدس و سازندگی کشور تلاش کردند حفظ کردن وی با بیان اینکه انقلابی بودن به معنای امید و اعتماد دادن به مردم است گفت: اینکه از پایگاه یک بخش از حکومت به بخش دیگری از حکومت حمله کنیم این که انقلاب نشد، یک وقتی ما انقلابیگری را در بعضی از نوشته جات هماهنگی راهبردی به عنوان یک اصل بسیار مهم و برای وحدت جامعه و حکمرانی سالم میخواندیم، حالا گاهی ما معکوس این جمله را مشاهده میکنیم، ناهماهنگی راهبردی بزرگترین خطری است که میتواند یک جامعه و کشور را تهدید کند. رئیس جمهور با بیان اینکه تمام مطبوعات و رسانهها باید در برابر قانون یکسان باشند گفت: اگر اینگونه بود ما کشور انقلابی هستیم و اگر نبود یعنی داریم علیه یک انقلاب اخلاقی و اسلامی حرکت میکنیم، دستگاه قضائی ما باید مأمن جامعه باشد؛ هر چیزی اشکال داشته باشد اگر نمک سالم باشد میشود جلویش را گرفت اما اگر یک وقتی نمک فاسد شود خیلی کار سخت میشود؛ دستگاه قضا پایگاه امن مردم است همه مردم آن روزی از همه مایوس شوند که از دولت، روزنامه و حتی از عالم یا استاد دانشگاه مایوس شوند. وی با بیان اینکه آنجایی که هیچوقت و هیچکس نباید مایوس شود باب عدل و در خانه قاضی است گفت: قاضی به عنوان مامن جامعه است، بسیار مهم است که جامعه احساس امنیت داشته باشند و احساس عدالت و احساس یکسانی داشته باشد 16-چهارشنبه مورخ 17/ 10/ 93 درکنفرانس وحدت اسلامی .دکتر حسن روحانی: مگر اسلام دین سمحه و سهله و بشارت نیست و مگر پیامبر(ص) وقتی که امیرالمؤمنین(ع) و معاذ را برای تبلیغ اسلام به یمن اعزام میکرد، به ایشان توصیه نفرمود که اسلام را دینی سهل معرفی کنید که سخت و پیچیده نیست؟ باید اسلام رحمانی، معتدل و اعتدالی را به جهان معرفی و در برابر افراط و خشونت ایستادگی کرده و به دنیا بگوییم که اسلام دین افراط و خشونت نیست، بلکه دین مدارا است. 17-درپی حمله ارتش نیجریه دراواخر آذرماه 1393 به مسجد شیعیان وشهید و مجروح کردن هزاران نفر از شیعیان ،یک بام و دو هوای تاسف بار روحانی در برخورد با حوادث تروریستی/ در کمال تعجب و تاسف حسن روحانی طی یک تماس تلفنی با رییس جمهور نیجریه در خصوص نفت، گاز و تروریسم جهانی گفتگو نمود و تنها در دقایق پایانی گفتگوی خود با نخست وزیر نیجریه درخواست تشکیل کمیته ی حقیقت یاب برای بررسی حادثه را مطرح کرد! این در حالی است که پیش از این وی به فاصله تنها چند ساعت بعد از حادثه تروریستی پاریس بدون آنکه خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب شود، با صدور پیام تسلیت رسمی خطاب به مسئولان فرانسه نهایت تاسف خود را از این ماجرا بیان کرد و به فاصله چند ساعت بعد نیز، با تاخیری ۳ روزه، حادثه ترورستی علیه شیعیان ضاحیه بیروت را تسلیت گفت |
18-وی اضافه کرد: من نمیدانم، در قانون اساسی آمده است که یهودیها باید در
مجلس نماینده داشته باشند، اما مگر چقدر آشوری، ارمنی، یهودی و ... داریم؟
بیشتر جمعیت آنها شاید به ۷۰۰۰ نفر برسد که از هرکدام از اینها یک نماینده
انتخاب میشود، اما یک جناحی در این کشور جمعیتش ۷ میلیون تا ۱۰ میلیون
است. آیا نباید نماینده داشته باشد؟
روحانی افزود: آیا قانون اساسی
را اینگونه میخواهید تفسیر کنید؟ اسم این مجلس خانه ملت است، نه خانه یک
جناح، بنابراین باید آئینه یک ملت باشد.
رئیس جمهور کشورمان با
بیان اینکه چارچوب قانون باید مراعات شود و معیار قانون است، اظهار داشت:
همه بدانیم که اداره کشور از آن ملت ایران است، صاحب این کشور مردم هستند،
هیچ مقامی بدون رای مستقیم و غیر مستقیم مردم مشروع نخواهد بود.
رئیس قوه مجریه تاکید کرد: کارکرد سیاسی دولت یازدهم در هفتم اسفندماه روشن میشود.
رئیس جمهور
کشورمان گفت: اگر یک جناح است و یک جناح نیست، در این صورت دیگر به
انتخابات هفتم اسفندماه نیاز نداریم و آنها به مجلس تشریف ببرند!
رئیس
قوه مجریه در ادامه اظهار داشت: همه دست به دست همه بدهیم وزارت کشور،
دولت، شورای نگهبان، امید ایجاد کنیم، رقابت ایجاد کنیم، به همه حق بدهیم،
چرا که کشور و مجلس آینده از آن همه است، البته ما به عنوان دولت اعتدال
دلمان میخواهد معتدلین به مجلس بروند. این آرزوی ما است، گرچه در عمل باید
بیطرف باشیم.
رئیس جمهور کشورمان افزود: احراز واقعی از آن ملت
ایران است، این ملت بزرگ است که پای صندوقهای رای میآید و آنکه بهتر است و
به تعبیر معروف اصل است را بر میگزیند.
رئیس قوه مجریه گفت: همه
جای دنیا سیستمهای نظارتی و فیلتر دارند، فیلتر آنها بیشتر احزاب هستند و
برای اینکه آبروی خود را حفظ کنند، بهترین فیلترها را میگذارند و بهترین
کاندیداهای خود را معرفی میکنند، قانون اساسی ما سبکش به اینگونه نیست و
اداره کشور را به سمت حزب نبرده است، ولی ممکن است در آینده روی این موارد
فکر کنیم، چرا که در دنیا معروف است دموکراسی بدون حزب نمیتواند موفق
باشد.
وی تصریح کرد: قانون اساسی ما میگوید دولت و وزارت کشور مجری
انتخابات و شورای نگهبان ناظر بر آن است، خیلی باید دقت شود تا مرزها
مخلوط نشوند، بهترین راه امروز همچنان گفتگو و رایزنی و مذاکره و مشورت است
و من از وزیر کشور و وزیر اطلاعات و معاون اول خود خواستهام که به
رایزنیهای خود با شورای نگهبان ادامه دهند.
روحانی افزود: امیدوارم
همانطور که همیشه با خردورزی و ایمان به خدا کار خود را پیش بردهایم، دین
خود را هرگز به دنیای دیگری نفروشیم و بخاطر آقا یا خانمی که میخواهد
نماینده مجلس باشد، دینمان را نفروشیم و بگذاریم اخلاق در انتخابات برقرار
باشد.
رئیس جمهور کشورمان گفت: برای اینکه در انتخابات پیروز شویم،
هرگز به تخریب افراد دیگر نپردازیم و آبروی آن را نبریم، چرا که این چیزها
با قانون اساسی سازگار نیست ، هرکس صلاحیت خود را بیان کند، دولت هم نه
طرفدار حزب خاص و نه طرفدار جناح خاصی است و تلاش میکند تا قانون اساسی را
اجرا کنند.
توجه:
رییس دولت راستگویان تا کنون توصیفات بیقانون، بیدین، حسود، افراطی، کاسب تحریم، بیشناسنامه، جیببر، دنیاندیده، مستضعف فکری، بیکار، متوهم، دین نشناس، دارای خطای دید، بزدل، سروصدا می کنند، تخریبگر، زندگی شان در تفرقه است، بروند به جهنم، منتقدان فاسد، عقب مانده، مخلوقات ترسو، لرزان، تازه به دوران رسیده، هراسان، عصر حجری، هوچی باز، تازه انقلابی شده، کودک، از خلقت خدا ایراد می گیرند، عادت دارند از دیوار بالا بروند ، افراطی و ... را در وصف منتقدانش به کار گرفته است.
امیدوارم ادامه نداشته باشد؟؟!!
- ۹۳/۰۹/۲۱