ماهواره سلاح دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران قسمت اول
ماهواره برای خدمت به علم وهنر وارتباطات
ماهواره درخدمت مردم ورفاه جامعه
ماهواره ابزارتهاجم وجنگ نرم قدرتهای بین المللی
ماهواره سلاح نظامی درجنگ نظامی
ماهواره ابزار جنگ وتهاجم سرد وخاموش ونرم فرهنگی، جنگ اعتقادی ، جنگ سیاسی ،جنگ آداب ورسوم ،جنگ ادیان ،جنگ یعنی دجال
دجالواره یعنی ماهواره. ابزار روز دشمنان علیه اسلام ومسلمین
ماهواره ابزارتبلیغ وبیان ایدئولوژی ، جهان بینی ودرخدمت استراتژیک دولتها
ماهواره چیست ؟
برای دیگر کاربردها تلویزیون ماهوارهای را ببینید.
ماهواره مخابراتی میلاستار
ماهواره به دستگاههای ساخت بشر گفته میشود که در مدارهایی در فضا به گرد زمین یا سیارات دیگر میچرخند.
هدف از ساخت ماهواره برای
بوده است
اهمیت برخورداری ازماهواره بدلیل انجام کارهائی در فضا است که هرگز نمی شود
ماهواره چیست؟ اولین ماهواره
اولین ماهواره مصنوعی اسپوتنیک که توسط شوروی در سال1336شروع به کار کرد. که این باعث به راه افتادن یک رقابت فضایی بین شوروی و آمریکا شد. آمریکا نیز اولین ماهواره خود را در سال1337به فضا پرتاب کرد. بزرگترین ماهواره مصنوعی که هم اکنون به دور زمین میچرخد ایستگاه بین المللی فضایی میباشد. این ماهواره برای پخش پیام تبریک کریسمس رئیس جمهور آمریکا «آیزن هاور» به سراسر دنیا استفاده میشد.
دومین ماهواره و...
در سال 1339 ناسا ماهوارهٔ «اکو» را پرتاب کرد. تل استار اولین ماهوارهٔ فعال مخابرهٔ مستقیم ماهوارهای تجاری بود. وابستههای به «ای تی اند تی» به عنوان بخشی از توافق چند ملیتی بین «ای تی اند تی»، آزمایشگاههای تلفن بل، ناسا، ادارهٔ پست عمومی بریتانیا و دفتر پست ملی فرانسه برای گسترش ارتباطات ماهوارهای، آن ماهواره را از «کیپ کارناوال» 1341 توسط ناسا پرتاب کردندواولین و مهم ترین برنامهٔ ماهوارههای مخابراتی در تلفن بلند برد میان قارهای بود.
اقدامات بعدی دربهره برداری از ماهواره
پیشرفتها در کابلهای مخابراتی زیردریایی با استفاده از فیبرهای نوری باعث کاهش استفاده از ماهوارهها برای تلفنهای ثابت در اواخر قرن بیستم شد، ولی هنوز برخی اقلیمها و یا قسمتهایی از برخی کشورها بودند که خطوط زمینی مخابرات در آنها اندک بود یا موجود نبود مانند قطب جنوب، به علاوهٔ بخش عظیمی از استرالیا، آمریکای جنوبی، آفریقا، کانادای شمالی، چین، روسیه و گرین لند. بعد از اینکه سرویس تلفن راه دور تجاری با استفاده از مخابرات ماهوارهای ایجاد شد.
ماهواره چیست؟ ورادیو وتلویزیون
اولین استفاده غیر تشکیلاتی از ماهواره برای رادیو وتلویزیون درارتباطات راه دور بصورت تجاری با ماهوارههای مشابه در سال 1358 برای موبایلها ی ماهوارهای، رادیوی ماهوارهای، تلویزیون ماهوارهای و دسترسی اینترنتی ماهوارهٔ تطبیق شد.
اولین تطابقها برای بیشتر سرویسها وجهانی شدن ماهواره در دههٔ 1369 برای تلویزیون اتفاق افتاد و درحالیکه قیمت گذاری برای کانالهای تقویت کنندهٔ ماهوارهای ادامه مییافت ، به طور قابل توجهی افت کرد.
تاریخچه ساخت ماهواره
تاریخچه ماهوارههای مصنوعی:
اتحاد جماهیر شوروی ساال 1336 ماهواره اسپوتنیک 1
ایالات متحده شال1337 ماهواره اکسپلورر 1
فرانسه 1344 ماهواره آستریکس
ژاپن 1349 بنام اسومی
چین 1349 ماهواره ای بنام دونک فانگ هونگ 1
تاریخچه ساخت ماهواره
انگلستان 1350 بنام پراسپرو ایکس-3
هند 1359 بنام روهینی
رژیم صهیونیستی 1367 ماهواره ای بنام اوفک-1
اوکراین 1374 بنام سیچ-1
ایران 1388 ماهواره امید 1
انواع کاربردی ماهواره
ماهواره ضد سلاح: که بعضی مواقع ماهوارههای کشنده نیز خوانده میشوند، که ماهوارههایی هستند که برای خراب کردن ماهوارههای دشمن و دیگر سلاحهای مداری و اهداف دیگر طراحی شدهاند. که هم آمریکا و هم روسیه از این نوع ماهواره دارند.
ماهوارههای ستارهشناختی: که برای مشاهده فاصله سیارهها و کهکشانها و دیگر اشیای خارجی فضا استفاده میشود.
ماهوارههای زیستی : ماهوارههایی هستند که برای حمل ارگانیسمهای زنده طراحی شدهاند، عموماً برای آزمایشهای علمی استفاده میشوند.
ماهوارههای مخابراتی : ماهوارههایی هستند که برای اهداف ارتباط راه دور در فضا قرار گرفتهاند. ماهوارههای مخابراتی مدرن نوعاً از مدارهای زمینهمگام، مولنیا و پایینزمینی استفاده میکنند.
ماهوارههای مینیاتوری : ماهوارههایی هستند که دارای وزن کم و سایز کوچک به طور غیر عادی میباشند. طبقه بندی جدیدی که برای گروه بندی این ماهوارهها استفاده میشود عبارت است از : ماهوارههای کوچک (500-200kg)، ماهوارههای میکرو (زیر 200kg) و ماهوارههای نانو (زیر 10 کیلوگرم)
ماهوارههای هدایتکننده : ماهوارههایی هستند که از پخش کردن سیگنالهای رادیویی استفاده میکنند تا دریافت کنندههای موبایل را در زمین فعال نمایند تا مکان دقیق آنها مشخص شود.
ماهوارههای اکتشافی : ماهوارههای مشاهداتی زمین یا ماهوارههای مخابراتی میباشند، که برای کاربردهای نظامی و جاسوسی مستقر شدهاند. • ماهوارههای زمین شناسی : ماهوارههایی هستند که برای نظارت بر محیط، هواشناسی و ساختن نقشه و... استفاده میشوند.
ایستگاه فضایی : یک ساختار ساخته دست بشر میباشد که برای زندگی انسان در فضای خارج طراحی شدهاست. یک ایستگاه فضایی از انواع فضاپیماها به وسیله نقصش در نیرو محرکه زیاد یا امکانات بر زمین نشستن، متمایز میشود-به جای موتورهای دیگر به عنوان جابه جایی به و از ایستگاه استفاده میشود. ایستگاههای فضایی برای باقی ماندن در مدار برای مدت کوتاهی طراحی شدهاند، برای قسمتی از هفته یا ماه یا حتی سال.
ماهوارههای تتر (Tether) : ماهوارههایی هستند که به وسیله یک کابل که به آنها تتر (افسار) میگویند، به ماهوارههای دیگر وصل میشوند.
ماهوارههای هوا شناسی : که به طور ابتدایی برای نشان دادن آب و هوای کره زمین به کار میروند.
مدار ماهواره
مدار ماهوارهها ،ماهواره در یک مسیر بسته که آن را مدار ماهواره مینامند، به دور زمین در گردش است.
این مسیر ممکن است دایرهای یا بیضی شکل باشد و مرکز زمین در مرکز این مسیر یا در یکی از کانونهای بیضی آن قرار دارد.
مدار پائین زمین : ماهوارههای مدار پائین زمین ،به ماهوارههایی که در فاصله نسبتا کمی از سطح زمین قرار دارند، ماهوارههای مدار پائین زمین گفته میشود. بیشترین ارتفاع این نوع ماهوارهها از سطح زمین بین 320 تا 800 کیلومتر است. مسیر حرکت این ماهوارهها از غرب به شرق و همجهت با دوران زمین بدور خود است.
بدلیل نزدیکی فاصله این نوع ماهوارهها از سطح زمین، سرعت حرکت این ماهوارهها خیلی بیشتر از سرعت دوران زمین بدور خود است. گاهی سرعت این نوع ماهوارهها به 27359 کیلومتر در ساعت نیز میرسد. با این سرعت، این نوع از ماهوارهها میتوانند در هر 90 دقیقه، یک دور کامل بدور زمین بگردند.
برخی ازماهوارههای هواشناسی،ماهوارههای سنجش از دور و ماهوارههای جاسوسی از این نوعاند.
مدار قطبی:ماهوارههای مدار قطبی،ماهوارههای مدار قطبی به نوعی ازماهوارههایی گفته میشود که مسیرمدارحرکت آنهاعمود برخط استواومسیر دوران از قطبهای شمال و جنوب میگذرد. بعضی از ماهوارههای هواشناسی، ماهوارههای سنجش از دور و ماهوارههای جاسوسی از این نوعاند.
مدار زمینایست : ماهوارههای مدار زمینایست ، این در حالت کلی بروی مدار زمینایست و بر بالای خط استوا، در فاصله 33600 کیلومتری از سطح زمین قرار داند.
این نوع ماهوارههای در فضا در مکانی ثابت قرار دارند و همراه با دوران زمین بدور خود، میگردند و بدلیل همین ثبات دارای سایهای ثابت (معروف به «جایپا») بر زمین هستند.
به مدار زمینهمزمان مدار زمینایست و یا مدار کلارک نیز گفته میشود. تمام ماهوارههای مخابراتی و تلویزیونی از این نوع هستند.
مدار بیضوی : ماهوارههای مدار بیضوی ،این ماهوارهها دارای مداری بیضوی هستند.
دو نقطه مهم از مدار این ماهوارهها نقطه اوج و نقطه حضیض آنها است: قسمتی که به سطح زمین نزدیک میشوند به نام نقطه حضیض نامیده میشود. قسمتی که از سطح زمین دور میشود به نام نقطه اوج نامیده میشود.
مسیر حرکت و دوران این نوع ماهواره مانند ماهوارههای قطبی از سمت شمال به جنوب است.
نکته:چون اکثر ماهوارههای مخابراتی در مدار زمینایست قرار گرفتهاند، این ماهوارهها هیچ پوششی بروی قطبهای شمال و جنوب ندارند. به همین دلیل و جهت پوشش قطبها از ماهوارههای مدار قطبی استفاده میشود. در واقع این نوع از ماهوارهها شمالیترین و جنوبیترین قسمت نیمکرهها را پوشش میدهند.
سیکل ارسال ودریافت امواج ماهواره ها در زمین
هیچ برنامه ماهواره ای بدون گیرنده در سطح زمین قابل دریافت نمیباشد
اجزاء مختلف سیستم پخش ماهواره ای
در روش پخش ماهواره ای موسوم به “مستقیم به خانهDTH سیستم دارای ۵ جزء مهم و اصلی می باشد که عبارتند ازمنابع تامین برنامه، مرکز انتشارو پخش زمینی، ماهواره ها، آنتن های بشقابی وگیرنده گان.
سیکل ارسال ودریافت امواج ماهواره ها در زمین
منابع تامین برنامه:
به زبان ساده شامل برنامه هایی است که هر کانال تلویزیونی جهت پخش تهیه می کند
مرکز انتشار زمینی:
که یکی از اجزاء کلیدی سیستم است، محلی است که سیگنال ها و برنامه های مختلف را از کانال های تلویزیونی دریافت نموده و از آنجا به سمت ماهواره های فضایی ارسال می نماید
سیکل ارسال ودریافت امواج ماهواره ها در زمین
ماهواره ها:
ماهواره ها سیگنال هایی را که از طرف ایستگاه انتشار زمینی ارسال می شود دریافت نموده و آنها را دوباره به سمت زمین (با پوششی بسیار وسیع)، باز می گردانند و منعکس می کنند
آنتن های بشقابی:
این آنتن ها، سیگنال های ارسال شده از طرف ماهواره ها را دریافت نموده و به سمت دستگاه گیرنده بیننده خانگی، هدایت می کنند.
سیکل ارسال ودریافت امواج ماهواره ها در زمین
دستگاه های گیرنده:
گیرنده ها، پس از دریافت سیگنا لهای آنتن، آنها را مرزگشایی نموده و با طی مراحل آشکار سازی تصویر، سیگنال ها را برای پخش به دستگاه تلویزیون منتقل می کنند.
سیکل ارسال ودریافت امواج ماهواره ها در زمین
اغلب ایستگاه های تلویزیونی محلی، خودشان مستقیماً برنامه ها را برای ماهواره ارسال نمی کنند بلکه از روش دیگری بهره می گیرند، بطوریکه برنامه های تولید شده مختلف را بوسیله تجهیزات ارتباطی گوناگون ابتدا برای مرکز انتشار اصلی ارسال می نمایند. این تجهیزات می توانند از قبیل فیبر های نوری ویا آنتن های ارسال و دریافت رادیویی(بدون سیم) باشند. مرکز انتشار نیز پس از دریافت برنامه ها، کیفیت آنها را با لا برده، تبدیل به سیگنال های دیجیتالی می نماید که در این مرحله حجم اطلاعات ارسالی برای هر کانال به میزانی در حدود ۲۷۰ مگابایت در ثانیه می رسد. اما این حجم از اطلاعات برای ارسال و دریافت از طریق ماهواره ها زیاد به نظر می رسد، در مرحله بعد آنها به کمک روشهایی فشرده سازی شده و کم حجم خواهند شد
تلویزیونهای جدید وگیرنده وفرستنده بدون رابط زمینی
تعدادکل کشورهای جهان
طبق یک سند رسمی ازسازمان ملل تعداد کشورهای جهان 196 کشور است
طبق همان سند تعدادکشورهای عضو سازمان ملل 193 کشور است واخیرا به فلسطین نیز عضویت داده شده است.
ازکشورهای بزرگ وپرجمعیت چین1/360و هند1/260و امریکا320 تا واتیکان وجزایرکوکوس وپیت کرن با کمترین جمعیت 839 و596 و56 نفر جمعیت تعداد کل کشورها 243 کشورو جمهوری اسلامی ایران با78 میلیون نفردر رده ایران هفدهم جمعیت قرار دارد
به نظرسازمان ملل وبرخی از قدرتهای جهانی مکان هایی که معمولاً به اشتباه به عنوان کشور قلمداد می شوند عبارتند از تایوان ، پورتوریکو، برمودا، گرینلند، فلسطین، صحرای غربی و حتی اعضای کشورهای مشترک المنافع (مانند ایرلند شمالی، اسکاتلند، ولز و انگلستان). این کشورها به طور کامل مستقل کشور، دولت یا دولت و ملت نیستند ، در حدود 208 کشور مسلمان زندگی می کند.
تعداد کشورهای فارسی زبان
دربین 243 کشور وجزیره کوچک وبزرگ جهان ویا 196 کشور رسمی دردنیا وبه عبارت دیگر 193 کشور عضو سازمان ملل در3 کشور ایران وافغانستان وتاجیکستان زبان رسمی است
نام رسمی زبان در این ۳ کشور به ترتیب فارسی، دری و تاجیکی میباشد.
به علاوه تاجیکان کشور ازبکستان نیز بدین زبان سخن میگویند. آنها بیشتر در سمرقند، بخارا و استانهای فَرغانه، کیشرود (قَشقهدریا) و سُرخاندریا ساکناند.
در کشورهای ایران و افغانستان این زبان به خط فارسی که از خط عربی گرفته شده است نوشته میشود در حالی که در تاجیکستان و ازبکستان از سال ۱۳۱۸ خط لاتین) خط سیریلیک (کریل) رایج گردیده است.
انقلاب اسلامی ایران از پنج جهت باسایر انقلابها درطول تاریخ بشر (بعد ارتاریخ انبیاء)متفاوت بوده ومشابه نداشته است وبعید خواهد بود که درشرایط فعلی جهان انقلابی مشابه آن پدید آید:
1-انقلاب اسلامی ایران بدون حمایت وهدایت وبدور از نفوذ قدرتها وعناصر شرق وغرب وفارغ ازهرگونه وابستگی سیاسی،اقتصادی،فکری وفرهنگی به آنان بوقوع پیوسته است.
2-انقلاب اسلامی ایران فراترازاقدامات سیاسی یک گروه ویک جامعه کوچک بوده وفراگیر وهمه جانبه درسطح یک کشوربزرگ با یک ایدئولوژی وجهان بینی اسلامی وصد درصد متفاوت با ایدئولوژی وجهان بینی شرق وغرب و متفاوت با اکثر حکومتهای جهان وحتی کشورهای باصطلاح مسلمان منطقه بوده است.
انقلاب اسلامی ایران از پنج جهت باسایر انقلابها درطول تاریخ بشر (بعد ارتاریخ انبیاء)متفاوت بوده ومشابه نداشته است وبعید خواهد بود که درشرایط فعلی جهان انقلابی مشابه آن پدید آید:
3-ایجاد واحیاء حکومت اسلامی بدون بهره مندی از قوانین ومقررات حاکم بر دول مذکور وبراساس اعتقاد دیرینه مردم به حکومت حق وعدل قرآن کریم وبرپایه ایمان به خدای یگانه واختصاص دادن حاکمیت وتشریع حاکمیت به خداوند ولزوم تسلیم دربرابراوامر الهی وبهره مندی ازاحکام وقوانین سیاسی وحکومتی قرآن وسنت انبیاء واولیاء الهی است.
4-اتکاءبه آراءونظرات عموم مردم مسلمان وایجاددموکراسی اسلامی ومذهبی ونفی هرگونه ستمگری وستم کشی وسلطه پذیری براساس قسط وعدل واستقلال سیاسی واقتصادی وفرهنگی وهمبستگی ملی است
5-سپردن حاکمیت کشور ونظام جمهوری اسلامی در غیبت امام زمان(عج) برعهده فقیه عادل وبا تقوی وآگاه به زمان وشجاع ومدیر ومدبر یعنی ولایت فقیه دراستمرار حکومت الهی انبیاء واولیاء الهی است.
چرا دشمنی امریکا وغربیها با ایران تشدید وادامه یافت؟
تفاوت وموقعیت کشور قبل پیروزی انقلاب اسلامی ونظام جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب ودلائل کینه توزی و دشمنی غیر علنی وعلنی و مستقیم وغیر مستقیم امریکا وایادی وی برعلیه اسلام ومسلمین در منطقه وبخصوص ایران
1-موقعیت سیاسی وحکومتی ایران قبل از انقلاب درمنطقه ودرجهان بعنوان قدرت نظامی وژاندارم منطقه برای حفظ منافع امریکا و مقابله با حرکتهای اعتراضی در ایران ودر منطقه
2-ارتباط سیاسی واقتصادی ایران وامریکا قبل از انقلاب و بازار پرمصرف اجناس امریکائی در ایران و عدم توجه به رشد اقتصادی داخلی وباقی ماندن کشور در سطح کشورهای جهان سومی
3-ارتباط سیاسی واقتصادی ایران واسرائیل بارهنمودهای امریکاقبل از انقلاب وقرار گرفتن ایران بعنوان پشتوانه قوی سیاسی ونظامی برای اسرائیل در مقابل تهدیدات منطقه ای وبخصوص تهدیدات گروهی با گرایش اسلامی
4-ارتباط سیاسی واقتصادی ایران وسایر کشورهای منطقه قبل از انقلاب
5-وضعیت فرهنگی، سیاسی،اعتقادی، اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی وفکری دولت ایران قبل از انقلاب وتفاوت وتناقض 180درجه آن با بعد ازانقلاب، یعنی لیبرالیسم وسکولارولائیک قبل از انقلاب و مبانی اسلام ناب محمدی(ص) در تمام زمینه ها بعد از انقلاب
6-پدیده انقلاب اسلامی ایران وتشکیل نظام جمهوری اسلامی با محوریت ولایت فقیه و احکام دینی ، با موازین حکومتی تمام حاکمان زر و زور وقدرت وسرمایه در منطقه وحتی در جهان مغایرت داشته ودارد وموجب نگرانی ومخالفت وجبهه گیری آنها شده است و تضاد سیاسی- اقتصادی- بین المللی -فرهنگی-اعتقادی ومکتبی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای استکباری وحتی با دولتهای همسو با آنان در منطقه وبخصوص با اسرائیل
7- شعاراصلی انقلاب اسلامی مبتنی برارزشهای دینی وبخصوص: شعارنه شرقی.نه غربی،جمهوری اسلامی
8-حمایت وهمراهی جمهوری اسلامی ایران با گروهها و حرکتهای اسلامی مخالف با دولتهای استعماری ودست نشانده استکباری در منطقه وبخصوص در کشورهای اسلامی
9-صدور انقلاب واثرگذاری نتایج قیام مردمی ایران در اکثر کشورهای منطقه
10-استمرار نظام وانقلاب اسلامی با مبانی دینی واعتقادی اسلام با محوریت ولایت فقیه ورشد وشکوفائی وپیشرفت همه جانبه آن در اکثر علوم وفنون هسته ای، نظامی، پزشکی، دانش بنیان، نانو ونوآوریهای سلولهای بنیادین و محدود شدن وابستگیها وعدم تاثیر تحریم ها بر نظام ایران اسلامی
11-عدم توجه نظام جمهوری اسلامی به تهدیدات وهشدارهای قدرتهای جهانی وکسب پیروزی در برابر همه تهدیدات وتحریم ها وحملات متفاوت ومتناوب دشمن در تهاجمات سخت، نیمه سخت ونرم
12-قدرتمندشدن والگوشدن ونفوذ کشور درسایرکشورها وحمایت علنی وهمه جانبه ایران ازملتهاوگروههای جهادی و مبارز در منطقه وازبین رفتن قدرتها وحکومتهای دست نشانده و وابسته استکباری در منطقه
13-تضعیف شدن قدرتهای استکباری وصهیونیستی در سطح جهان وبخصوص در منطقه ودرکشورهای اسلامی وسرکوب وسرنگونی برخی از دولتهای مستعمره وهمسو با ابرقدرتها ومتزلزل شدن پایه حکومتی دیگر کشورهای هوادار امریکا واسرائیل درمنطقه واضمحلال پایه های حکومت اسرائیل.
این فرآیند موجب شده است که امریکا درقالب دشمن اصلی نظام از ابتدا تاکنون درصدد نابودی ومهار کردن و احیانا عدم تاثیر گذاری اثرات انقلاب در سایر کشورها دربرابر منافع امریکا گردد.
توطئه های دشمنان خارجی(اصلی) وداخلی(فرعی)
1-کودتاهای قبل از انقلاب علیه دولت ملی مصدق وتوطئه هائی مانند طرح کودتای (شهید) نوژه درحین پیروز انقلاب اسلامی
2-حمایت همه جانبه از دولت شاهنشاهی ایران ومقابله مجدانه از قیام مردم درسال 1356 و1357 وبه خاک وخون کشیدن مردم مسلمان وانقلابی باحمایت وهدایت لانه جاسوسی امریکا وانگلستان
3-تشکیل،تحریک وحمایت از گروههای ضد انقلاب راست وچپ والتقاطی ودگر اندیشان غرب زده وفرق ومذاهب وعرفانهای کاذب ونوظهور وشیطان پرستی دردوران انقلاب
4- حمایت از لیبرالها وازجمله جریان سالهای اول انقلاب ودولت بنی صدر
5- حمایت از ملی مذهبی ها وجبهه ملی وموضوع نهضت آزادی ودولت موقت
6- تهاجم همه جانبه از طرف دولت بعثی عراق به کشور جمهوری اسلامی در هشت سال دفاع مقدس وکشاندن بیش از50 کشور در پشت سر صدام علیه انقلاب اسلامی ایران
7- ترور وانفجار وبمب گذاریها دربین مردم ومسئولین وبمب گذاری وانفجارها وشهادت مسئولین کشوری ولشکری وامامان جمعه
8- ایجاد اختلاف وتحریک قومیت ها وحساسیت های محلی وجریانات سیاسی شمال وکردستان وجنوب کشور وگروههای ضد انقلاب
9- ترویج وتبلیغ وتوزیع مواد مخدرسنتی وصنعتی
10- تهاجم همه جانبه وشبیخون فرهنگی
11- تحریم های اقتصادی وتشدید وتوسعه همه جانبه ومکرر آن درسالهای متمادی ازسال 1359 تاکنون
12- جریان کوی دانشگاه و فتنه سال 1378 درزمان دولت اصلاحات وسالهای مکرر 18تیر تاسال1382 وتوسعه وتقویت جبهه اصلاحات امریکائی وتبعات داخلی وخارجی آن درواقع عمل نمودن به اتود پروژه های شعار توسعه اقتصادی بود که قبل ازآن ، اینها را در کنار هم مخلوط کرده بودند وهمه چیز طبق نظریه امریکائیها صورت می گرفت.
13- انقلاب وکودتای ناکام مخملی فتنه سبز سال 1388وبه چالش کشیدن امنیت داخلی وسلامت انتخابات
14- جریان انحرافی کنار دولت دهم و...
15- موضوع هسته ای وگفتگوی 1+5 وحاشیه های مکررآن باسیاستهای استثماری ومتکبرانه غربیها وارتباط گرگ ومیش برخی از مسئولین با امریکائیها
16- حمله نظامی امریکا به طبس
17- حمله امریکا به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس ودخالت در جنگ خلیج فارس توسط امریکا علیه ایران درکمک به دولت بعثی عراق
18-تهیه فیلم وواردکردن سینما وهالیوود علیه اسلام ومسلمانان وبخصوص جمهوری اسلامی ایران وبه مسخر کشیدن فقه واجتهاد و ولایت فقیه وحمایت ازهنرپیشه هاونویسندگان ضد اسلامی
19-حمله به زائرین ایرانی درسال 1366 در عربستان
20- ترور کارشناسانان هسته ای ایران به منظور به چالش کشیدن دولت وموضوع هسته ای ایران
21- موضوع نامربوط ونادرست هرسال حقوق بشرومحکوم نمودن ایران برای اجرای قوانین اسلامی وقضائی
22- حمله سازماندهی شده امریکا واسرائیل به برجهای دوقلو درامریکا درسال 1380 وانتصاب آن به مسلمانان بامحوریت ایران ودامن به جنگ ادیان و تهاجم جنگ فرقه ای ومذهبی امریکا علیه مسلمانان درچندکشور همسایه و درمجموع علیه انقلاب اسلامی ایران
23- تشکیل جریانهای تندرو وتکفیری ومدافع اسلام امریکائی وضد اسلام ناب محمدی(ص) با عناصر فریب خورده وهابی وتندرو سلفی مثل توحید، الجهاد، نجات اسلامی ، القائده ، طالبان ، النصره، داعش وامثالهم با نام اسلام امریکائی دربرابر اسلام اصیل توحیدی و درمقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی وبه منظور معرفی اسلام امریکائی
24- حمله به حزب الله لبنان، حملات مکرر به مسلمانان غزه ، حمله وجنگ داخلی در عراق ، حمله وجنگ داخلی وفرقه ای ومذهبی در سوریه ، یمن ، افغانستان، پاکستان وسرکوب انقلابهای الجزایر، بحرین، عربستان، مصر، لیبی وسایر انقلابها وتحرکات مذهبی برای جلوگیری از صدور ونفوذ انقلاب اسلامی ایران بر سایر مسلمانان وآزادیخواهان جهان ودرمقابل معرفی اسلام امریکائی با چهره خشن وزشت گروههای باصطلاح مذهبی همانند داعش وجلوگیری از اسلام گرائی مردم با محوریت جمهوری اسلامی ایران
25-حمله منافقین به کشور وعملیات مرصاد
26- حمایت همه جانبه از گروههای ضد انقلاب وتروریستی در خارج از کشوروبخصوص منافقین درعراق وپناه دادن به فراریان ضد انقلاب سیاسی واصلاحاتی وفراهم نمودن زمینه فعالیتهای سیاسی وفرهنگی برایانها علیه کشور
27-دخالت مستقیم درسازمانهای مستقل جهانی علیه ایران وعدم پذیرش نماینده ایران در دولت یازدهم برای سازمان ملل وعدم پذیرش ورزشکاران زن با حجاب در مسابقات جهانی وبرخورد حقوق بشری با حجاب اسلامی ومبارزه با ارزشهای اسلامی واعلام لزوم وجود برخی از آزادیهای غیرانسانی وغیر اسلامی در ایران
28- راه اندازی شبکه های باصطلاح مذهبی بنام ارزشهای مکتبی ومذهبی شیعه وفعالیت مستمر علیه اسلام ناب محمدی(ص) وبرای حمایت از همه توطئه های ذکر شده درکشورهای عربی واروپائی وبر علیه ملت مسلمان ایران، موج سواری بر روی برخی از توطئه های مناسب داخلی، تغییر هفته وحدت بنام هفته نفرت وبدگوئی علیه خلفا وتشویق وترغیب قمه زنی وپرداختن به خرافات وایستادن در برابر مراجع متدین وانقلابی وزیر سوال بردن نظرات ولایت فقیه در این خصوص، جریانات موسوم به باند مهدی هاشمی معدوم و بیت آقای منتظری، مجتهد و مرجع تراشی با چهره ها و عناصر فریب خورده وصدور فتاوای ضد اسلامی حقیقی ودرحمایت از اسلام امریکائی
29- ایجاد صدها شبکه ماهواره ای صوتی و تصویری ونوشتاری فارسی زبان با اهداف ضد اسلامی واسلام هراسی وترویج اسلام امریکائی با فرهنگ لیبرالیستی وسکولار ولائیک وتشویق وترغیب ملت ایران در بهره برداری از آن ونوعی تهاجم نرم وهمه جانبه به اسلام ومسلمین
30- دعوت مردم بی بصیرت وضد انقلاب وطرفدار فرهنگ واسلام امریکائی به ایجاد اغتشاش وتظاهرات وتجمعات غیر قانونی درداخل کشور وهدایت آنها در فضای مجازی
31- بهره گیری غیر قانونی وجانبدارانه واستکباری واستعماری از شورای امنیت وصدور دهها قطعنامه علیه ایران وتهدید به ترور وحمله نظامی علیه مسئولین وتمامیت کشور
32- توهین به انبیاء واولیاء الهی وبه اکثرمقدسات شیعیان وآتش زدن قرآن وبرخوردهای فیزیکی وغیر انسانی با مسلمانان در سطح جهان ودر امریکا واروپا با موضوع حمله به ارزشهای اسلامی وبخصوص شیعه وحجاب ودفاع ارسلمان رشدی
33- تشکیل گروهها ،احزاب وجمعیتهای باصطلاح بین المللی وحقوق بشری مثل شورای ملی صلح ، کانون مدافعان حقوق بشر وبا صدها عنوان مشابه ، فعالیتهای حلقه کیان، آئین و...
34- انجام ترورهاوانفجارات درسطح جهان وازجمله در سال 1371در یک رستوران یونانی به نام میکونوس در برلین وکشته شدن دبیر کل تبعیدی حزب دموکرات کردستان ایران وانتصاب حساب شده موضوع به ایران ونمونه های مکرر وفراوان آنکه اکثر این اتفاقات را درسطح منطقه انجام می دهند و بلااستثناء به اسلام وایران واسلام گرایان هوادار جمهوری اسلامی نسبت می دهند
35-بخصوص توطئه اخیر اسید پاشی وچاقو کشی در اصفهان که با استراتژی و سیاست گذاری امریکا واسرائیل وهمدستان اروپائی او طراحی و برنامه ریزی میگردد وتوسط عناصر فریب خورد ودشمنان غیر اصلی درداخل وخارج ازکشورعملیاتی میگردد.
36- متناسب با اثرگذاری در انتخابات سال آینده درکشور و...... مواظب باشید وبصیرت خنثی می سازد
انواع تهاجم وابعادمختلف جنگ
1-نظامی یک درگیری را زمانی میتوان جنگ نامیدکه درجهای از مقابله مسلحانه و استفاده ازفناوری وتجهیزات نظامی توسط نیروهای مسلح به همراه بکارگیری تاکتیک های نظامی وتحرک عملیاتی در قالب یک راهبرد نظامی که محدود به پشتیبانی های نظامی باشد را شامل شود.
2-اعتقادی در راستای ترویج وتبلیغ ایدئولوژی وجهان بینی واستراتژیک مذهبی و جلوگیری از تهاجم دشمنان به آن
3-فرهنگی. تبین ارزشهای فرهنگی و جلوگیری از نفوذ وتهاجم فرهنگی دشمن در موضوع جنگ نرم وتهاجم وشبیخون فرهنگی، اجتماعی، نظریه فوکویاما( بال سرخ شهادت،با سبز مهدویت، سپرولایت)
4-اخلاقی وفساد. معرفی راهکارهای نفوذ دشمن از طریق رسانه ها وبخصوص ماهواره واینترنت، تبلت، تلفن همراه پیشرفته و انواع چت وپیامک، بلوتوث و درمقابل تلاش در جهت حفظ نیروهای مردمی وخنثی سازی توطئه دشمن
5-اقتصادی وابستگی اقتصادی باتوجه به همه وابستگیهای سیاسی ونظامی وفرهنگی
واجتماعی را بدنبال دارد- تحریمهای اقتصادی
6-فکری وسیاسی. شناسائی به احزاب وگروههای مختلف مادی، لیبرالیستی، سکولار، اصلاح طلب واصولگرا وتطبیق اهداف وبرنامه ها ودیدگاههای آن با ارزشهای دینی ودستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی وقرار گرفتن در جبهه حق- روابط ودیپلماسی بین المللی- قطعنامه های سیاسی وبین المللی حقوق بشری، تحریم عمومی در زمینه های مختلف، نظامی
7-مدنی. شناخت قانون ومقررات وپای بندی همه جانبه به آن-انتخابات- انقلابهای مخملی-فتنه سیاسی
اشکال جنگ وتهاجم
1-تهاجم سخت (متعارف، نامتعارف، اتمی، داخلی، نامتقارن، شیمیائی)
به طور کلی، دانش نظامی نوین پیش از تدوین سیاست دفاع ملی، چندین عامل را برای آغاز یک جنگ در نظر میگیرد: عوارض منطقه یا مناطق عملیات، وضعیت لازمی که نیروهای ملی در آغاز جنگ باید به خود بگیرند و نوع جنگی که یگانهای باید در آن درگیر شوند.
2-تهاجم نیمه سخت:
این نوع جنگ از طریق تظاهرات واغتشاشات وتهاجم به شیوه ملایم نظامی وبابکارگیری انواع سلاح سرد وبا خشونت همراه است و همزمان حمله وفشارهای اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی وفرهنگی در کنار آن با تهاجم با ارزشهای مدنی، فرهنگی، اعتقادی،اجتماعی وسیاسی در دستور کار قرار خواهد گرفت واز وجود مردم متآثر از شرایط بوجود آمده علیه دولت وسیاستهای حاکم بر آن کشور استفاده میگردد.
3-تهاجم نرم وپنهان: در این شیوه تهاجم فقط از ابزارهای فرهنگی ،اعتقادی ،سیاسی ، مدنی واجتماعی استفاده میشود وبا بیان وترویج دیدگاههای متفاوت با طرف مقابل در صدد احیا وترویج تفکر خودی واز بین بردن بینش طرف مقابل برآمده ودر نتیجه جابجائی نرم وآرام قدرت وحکومت را در پی خواهد داشت وگاها با تظاهرات وراهپیمائیهای نرم وآرام روبرو خواهد بود(از درون استحاله کردن)
4-تهاجم هوشمند:جنگ هوشمند که اکنون در دستور کار دشمنان قرار گرفته است ، ترکیبی از ابزارها و مدلهایی در جنگ نرم با مدلهای جنگ نیمه سخت و سخت(بدون مرز جغرافیائی وجبهه بندی علنی دشمن) است.ویژگی اصلی جنگ هوشمند، به کارگیری همه تواناییهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی وفرهنگی واعتقادی واز طریق ابزارهای پیشرفته ارتباطی ونامحسوس است(جنگ اینترنتی و ویرووسی)
ابزارتهاجم وجنگ نرم وفرهنگی دشمنان
ماهواره(دجالواره)
اینترنت ولب تاب
تلفن همراه ،گوشیهای ذخیره ساز
شبکه های تویتر،فیس بوک،اینستاگرام،لاین، اسکایپ، یوتیوب،واتس آب، تانگو،بیتالک ووی چت وهمانندآن
اهداف دشمنان درجنگ نرم
دشمنان نظام به این نتیجه رسیده اند که سه محور ،
1-تقوا با محوریت دین مبین اسلام وایمان واعتقاد راسخ مردم به باورها وارزشهای والای آن وموضوع مهدویت وقیام عاشورا وهمچنین
2-وحدت ویکپارچگی ملت
3- تبعیت از ولایت فقیه ،
اولا موجبات آن همه رسوائی وشکست وعدم موفقیت را برای همه دشمنان داخلی وخارجی وبخصوص طراحان اصلی آن فراهم نموده است
دوما در استمرار و موفقیت های مکرر ملت مسلمان ایران نقش حیاتی داشته ودارد
اهداف مشترک دشمنان درجنگ نرم موارد خنثی سازی این موارد و نکات ذیل بوده و میباشد:
1- ضعف وسستی وانکار در ایمان وپای بندی به اصول اعتقادی
2- ضعف وسستی وسهل انگاری وبی توجهی و عدم انجام واجبات در فروع دین
3-روی آوردن به منکرات وبی توجهی در برابر انجام محرمات خود ودیگران
4- قرار گرفتن در دامنه تهاجمات فرهنگی واعتقادی بیگانگان ودشمنان وعوامل داخلی آنها
5- بدبینی وبد گوئی ونقد وتحلیل وتجزیه منفی وناکارامد دانستن قوانین اسلامی واحکام دینی واصولگرایان عامل به دستورات الهی و جبهه گیری دربرابر نخبگان وبزرگان وبرجسته گان مکتبی، فقهی، اخلاقی، سیاسی و فضلا،شهداء، مروجین ومبلغین دینی
6-ودرنتیجه فاصله گرفتن و دور شدن از مبانی وارزشهای اسلام ناب محمدی(ص) وغرق شدن در اسلام امریکائی با گرایشات لیبرالیستی، سکولار، لائیک وفرق ومذاهب وعرفانهای کاذب وشیطان پرستی وسایر ادیان ومکاتب موجود در سطح جهان
7- رسیدن به هدف نهائی در تغییر ساختار حکومتی از دین مبین اسلام به اسلام امریکائی با گرایش لیبرالی وسکولار ولائیک وقرار دادن جمهوری اسلامی بجای حکومت پهلوی در سال 1356 درایران
اولین شبکه فارسی زبان یا شروع پخش ماهواره ای فارسی درایران
ادامه درقسمت دوم
- ۹۳/۰۹/۰۴